""
""

Miljković: Ne idem nigde dok me žele u Italiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.16. | 14:04

Zlatni sprpski odbojkaš sa Olimpijskih igara u Sidneju, Ivan Miljković demantuje glasine o odlasku u Tursku, i kaže da ostaje u italijanskom Lubeu do daljnjeg

Internetom kruže vesti kako neumoljivi korektor, bivši reprezentativac Srbije, Ivan Miljković napušta Italiju i odlazi za Tursku. Sve to moglo bi se i obistiniti, ukoliko Miljković prelomi, i napusti italijanski Lube čije boje brani već godinu dana. Srpski odbojkaš međutim za Vrld of volej, negira da je odluka donešena, i da će  zadužiti dres Halkbanka iz Ankare kako neki mediji već govore.
„Neke informacije su počele da kruže internetom. Istina je da sam u ovom momentu u poziciji da tražim rešenja u matičnom klubu. Moja želja je da i za narednu sezonu izborim standardno mesto u ekipi za narednu sezonu. Ipak, istina je da je klub za moju poziciju već doveo dva nova igrača, i da su zbog toga male šanse da se zadržim na sadašnjoj poziciji. S tim u vezi nadam se da možemo pronaći rešenje koje će biti prihvatljivo za obe strane. Tek posle toga razmišljaću o otvorenim ponudama iz Irana, Turske, Italije i Brazila“, rekao je Miljković za Vrld of volej.

Izabrane vesti

Priča da Miljković sigurno odlazi put Turske, verovatno se bazira na činjenici da je osvajač zlata na Olimpijskim igrama u Sidneju već igrao u ovoj zemlji od 2010. do 2015. godine. On je tada da podsetimo igrao za Fenerbahče, a proslavio se u dresu Partizana, da bi kasnije karijeru nastavio u Romi i Olimpijakosu.

(Foto: Star sport) 


tagovi

OdbojkaIvan Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara