""
""

Milinković Savić blista na golu, a Voši od Mančester Junajteda 10.000 evra po meču

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.08.14. | 12:20

Mladi čuvar mreže se izborio za status prvog golmana Lala, a trener ističe da bonus sa Old Traforda nije razlog za to

Sa 17 godina je postao član Mančester Junajtedu, a ubrzo se i izborio i za status prvog golmana Vojvodine. Karijera supertalentovanog golmana Vanje Milinkovića Savića ide meteorskim usponom, a on i dalje donosi novac Vojvodini iako je njegov transfer na Old Traford još ranije završen.

Izabrane vesti

Milinković Savić brani za Lale kao pozajmljen igrač velikana sa Old Traforda, a prema klauzuli iz ugovora, Crveni đavoli plaćaju Novosađanima po 10.000 evra za svaki meč koji mladi golman bude branio u prvoj postavi, piše Sport.

Ipak, trener Zoran Marić ističe da to nije glavni razlog što se mladi čuvar mreže nalazi u prvih 11 već njegova dobra forma.
„Iskren da budem nisam ni video taj papir, ali da je u pitanji cifra od milion evra, svakako da bi to bio razlog što brani. Njemu je bio cilj da se nametne, uspeo je u tome i nastavićemo u istom pravcu jer je to interes kluba i mene kao trenera. Dokle god bude imao dobar učinak, biće na golu“, rekao je Marić.

On je zadovoljan kako je 17-godišnji čuvar mreže odradio posao u premijernom prvenstvenom meču protiv OFK Beograda.
„Imao je nekoliko fenomenalnih intervencija, prikazao je iznenađujuću mirnoću i odradio je posao više nego zadovoljavajuće, rekao bih čak i odlično“, poručio je Marić.

I mladi čuvar mreže je zadovoljan...
„Korektno je bilo i zadovoljan sam. Nije bilo ništa preterano, nisam izmišljao toplu vodu već sam branio jednostavno i opušteno. Konačno, ostvario sam cilj. Naredna stanica dogodine je Mančester Junajted. Cilj je da i tamo stanem na gol“, optimista je Vanja Milinković Savić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vanja Milinković SavićZoran MaricFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara