"Zoran Milinković"
"Zoran Milinković"

Milinković: Cilj je ostvaren, spremamo se za Steauu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 17:46

“Biće to istinski izazov za nas protiv velikog kluba sa bogatom tradicijom”, poručuje trener srpskog šampiona

Zoran Milinković

Trener Partizana Zoran Milinković čestitao je svojim izabranicima pobedu nad gruzijskim timom Dila Gori i istakao da su crno-beli imali veliku želju u oba meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Partizan je kao gost slavio sa 2:0 i prošao u treće kolo, nakon što je prvi meč u Beogradu dobio sa 1:0.
"Osnovni cilj na revanšu u Gruziji bio je da postignemo gol. To smo uspeli u prvom poluvremenu, kasnije je sve bilo mirnije i rutinski smo meč priveli kraju", izjavio je Milinković.

Šef stručnog štaba srpskog prvaka dodao je da je njegov tim na današnjem meču imao više prostora za kombinovanje i akcije.
"Dila se u Beogradu isključivo branila, što mi se nije dopalo. Želim joj mnogo uspeha u domaćem šampionatu", kazao je Milinković.

Sledeći rival Partizana, skoro je izvesno, biće bukureštanska Steaua, koja je u prvoj utakmici kao gost pobedila slovački Trenčin sa 2:0.
"Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji", zaključio je Milinković.

Trener domaćeg tima Uča Sosijašvili priznao je da je u narednu rundu prošao bolji tim.
"Partizan je zasluženo slavio. Propustili smo nekoliko odličnih šansi, trudili se koliko smo mogli, a sve je bilo rešeno kada su gosti postigli gol. Želim Partizanu uspeh u nastavku kvalifikacija", rekao je Sosijašvili.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSteauaFK PartizanLiga šampionakvalifikacijeDila Gori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara