""
""

Milijaš se igra fudbala u Kini: Kad ne pogodi bivši kapiten Zvezde „spakuje“ trijumf! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.15. | 16:23

Iskusni vezista sa dve asistencije vodio Hebei do pobede protiv Tijanjina (2:0)

Možda nije adekvatno poređenje, niti je druga liga Kine adekvatan rang, ali Nenad Milijaš igra sezonu života. Nalik onoj u Crvenoj zvezdi kada je asistencijama i golovima obezbedio transfer u engleski Vulverhempton.

Bivši kapiten crveno-belih se prosto igra fudbala u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Golovima u dosadašnjem deslu sezone Milijaš je od Hebeia napravio jako ozbiljnog kandidata za ulazak u elitu. Postigao je 12 pogodaka, a kada mu ne ide realizacija Milijaš asistencijama gura tim Radomira Antića napred.

Izabrane vesti

Hebei je danas trijumfovao protiv Tijanjina (2:0), a centralna figura meča bio je nekadašnji reprezentativac Srbije. Oba gola domaćeg tima pripremio je Nenad Milijaš. Prvo je centaršutem iz kornera u 30.minutu naterao Du Veia da postigne gol, a potom je posle pomoćne igre pomogao Senvenu da postavi konačan rezultat.

Ekipa Radomira Antića vodiće grčevitu borbu za ulazak u elitu do samog kraja prvenstva. Hebei je trenutno trećeplasirani tim, i trenutno ima bod manje i utakmicu više u odnosu na Harbin... 


tagovi

SrbijaRadomir AntićNenad Milijašmeđunarodni fudbalKinaHebei

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara