"Darko Miličić"
"Darko Miličić"

Miličić potpisao za Metalac! U Valjevu žele još Pavlovića i Birčevića

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.15. | 20:00

"Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju", rekao je Boško Đukanović

Darko MiličićDrugi pik na draftu, karijera u NBA, ulazak u ring, pa povratak na parket! Tako bi se u jednoj rečenici mogla opisati karijera Darka Miličića! On će, kako prenose Novosti, sledeće sezone obući dres Metalca.
"Da, uželeo sam se košarke. Odlučio sam da pomognem srpskoj košarci zahvaljujući prof. dr Bošku Đukanoviću, čoveku koji se za nju bori i volonterski je u celoj ovoj priči. Prepoznao sam to i tu sam da sve dignemo na neki viši nivo. Đukanović ima velike ambicije vezane za Metalac i grad Valjevo i spreman sam da učestvujem u njihovom ostvarivanju", potvrdio je Miličić glasine.

On više od dve godine nije igrao košarku. Uprkos tome, predsednik Metalca ima mnogo razloga za slavlje.
"Zvao sam Darka da razgovaramo, čuli smo se i ranije, a sada je pristao da pojača Metalac sledeće sezone. On je prepoznao jednu čistu, poštenu, ljudsku košarkašku priču. Metalac je, kao klub, u poslednjih godinu dana pokazao svoju veličinu i kamo sreće da imamo bar još dva Metalca...Želimo da formiramo jak tim. Na listi naših želja su i Aleksandar Pavlović, Stefan Birčević, Josip Sobin... Jedini problem su finansije, što Miličiću svakako nije prioritet. Za sada smo uspevali da se izborimo sa tim, nadam se da će tako biti i ove godine", smatra Đukanović.

Izabrane vesti

Đukanović je napomenuo i da će klub promeniti ime.
"Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju".

Nema sumnje da će biti zanimljivo sledeće sezone u Jadranskoj ligi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan BirčevićSrbijaJadranska ligaEvropaDarko MilicicAleksandar Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara