""
""

Milanu Mandariću ponuđeno da kupi Istru za - 15 dinara?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.17. | 16:59

Da li se to sprema još jedna kupovina u hrvatskom prvenstvu?

Hrvatsko fudbalsko prvenstvo prolazi kroz dane koji možda najavljuju dolazak nekih boljih vremena. Nedavno je kao grom iz vedra neba odjeknula informacija da kompanija sa sedištem u Londonu planira da kupi aktuelnog hrvatskog prvaka Rijeku, a samo dan kasnije iz Slovenije se čula nova velika najava - Istra bi mogla da dobije novog vlasnika!

Izabrane vesti

I to - srpskog biznismena Milana Mandarića! Prvi čovek ljubljanske Olimpije je u razgovoru za slovenačke medije priznao je da mu je klub iz Pule u srcu, ali nije mogao da potvrdi da li će upravo on biti spasilac iz senke.

Ono što pomalo zvuči neverovatno jeste cena za koju je Istra ponuđena Mandariću, a to je - 13 evrocenti! Odnosno, 15 dinara! Ovaj predlog Mandariću je uputio gradonačelnik Pule Boris Miletić, koji se duže vreme trudi da izvuče Istru iz finansijskih problema.

Međutim, tu se priča ne završava. Mandarić bi mogao da dobije Istru praktično besplatno, ali bi imao obavezu da preuzme kompletna dugovanja kluba koja nisu mala. Radi se o sumi od 1.700.000 evra.

Istra se trenutno nalazi na poziciji iznad zone ispadanja, sa svega pet bodova više od Rudeša.

Sprema li se to renesansa u hrvatskom klupskom fudbalu?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHrvatskaIstra 1961međunarodni fudbalMilan Mandarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara