"Želi Ligu šampiona više od dresa Milana?"
"Želi Ligu šampiona više od dresa Milana?"

Milan pada na niske grane: Musakio odbija da obuče dres Rosonera?

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.07.16. | 18:15

Problem je što posrnuli gigant ne igra ni Ligu Evrope, a sa Viljarealom bi mogao čak i u Ligu šampiona...

Želi Ligu šampiona više od dresa Milana?

Ako Karlos Baka ode u Vest Hem, Mateo Musakio stiže u Milan.

Izabrane vesti

To je formula kojom su se vodili Adrijano Galijani i njegovi saradnici kada su sa čelnicima Viljareala dogovarali transfer stamenog argentinskog štopera za sumu od gotovo 30.000.000 evra. 

Međutim, ako je verovati pisanju katalonskog Mundo Deportiva, koji nema neke posebne veze sa Viljarealom, ali je iz komšijskog regiona, na pomolu je veliki preokret u slučaju Musakio. Naime, 25-godišnji centralni bek odbio je da prihvati bilo kakvu ponudu Milana i to zbog jednog, jedinog razloga - izlaska u Evropu. Tačnije, Ligu šampiona. 

PRATITE DEŠAVANJA SA TRANSFER PIJACE

Problem za Rosonere je taj što ove godine neće ni u utešnu Ligu Evrope, jer su zauzeli sedmu poziciju u Seriji A, dok bi Musakio sa Viljarealom mogao čak i u Ligu šampiona, ukoliko obezbede plasman kroz poslednju rundu kvalifikacija. 

Da stvar bude još interesantnija, italijanski mediji, posebno oni bliski Milanu, pisali su prethodnih dana da je dogovor postignut i da se samo čeka novac od prodaje Bake. Međutim, ovde se pominje da Musakio nije prihvatio Milanovu ponudu i da se i dalje premišlja. 

Da li je u pitanju komšijsko „spinovanje“, ili ispravna informacija? Ukoliko se obistini da je tačno, Mialn bi zaista mogao da padne na najniže grane. Jer, do pre nepunu deceniju Milan je bio jedan od simbola evropskog fudbala i velikan u koji su svi dolazili raširenih ruku. Sada...

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSerija APrimeraMilanMateo Musakioletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara