"Milan Gurović"
"Milan Gurović"

Milan Gurović novi trener FMP!

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.13. | 13:50

Bivši as Crvene zvezde želi da se osamostali u trenerskom poslu, pa je zato odlučio da preuzme razvojni tim crveno-belih

Milan GurovićKako stvari stoje, trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić moraće da krene u potragu za novim asistentom. Naime, dosadašnji pomoćnik crnogorskog stručnjaka, Milan Gurović rešio je da napravi veliki iskorak u svojoj trenerskoj karijeri i preuzme Radnički FMP, razvojni tim Crvene zvezde.

Posle fenomenalne igračke karijere, popularni Čiča je nekoliko puta isticao da bi voleo da ima značajniju ulogu u trenerskim vodama, pa se ovaj potez smatra potpuno logičnim.
“Velika je čast i zadovoljstvo postati trener prvog tima FMP. Želeo bih da se zahvalim i mom prethodniku, Milošu Pejiću, koji je mnogo uradio za ovaj klub i koji je postavio određene temelje u sistemu FMP. Ja ću da dam sve od sebe da svojim znanjem, iskustvom i vrednim radom pomognem mladim igračima iz FMP da postanu još bolji košarkaši i da zajedno ostvarimo postavljene ciljeve“, izjavio je Milan Gurović za zvanični sajt kluba.

Izabrane vesti

Podsetimo, Gurović je imao priliku da samostalno vodi ekipu u finalu Fajnal-fora Jadranske lige protiv Partizana, kada su treneri oba tima isključeni zbog dve tehničke greške... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaKK Crvena zvezdaMilan GurovićRadnički FMPSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara