""
""

Mihajlović: Nadam se da ćemo pobediti Škotsku

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.03.13. | 20:13

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za taj meč", rekao je strateg Orlova

 

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović nije delovao previše razočarano nakon laganog poraza od Hrvatske na Maksimiru. On smatra da je večeras presudilo veliko iskustvo protivnika, odnosno neiskustvo koje je očigledno paralisalo njegovu ekipu.
"Izgubili smo od iskusnije i bolje ekipe. Primili smo dva lagana gola. U nastavku smo imali šanse, koje nažalost nismo iskoristili. Da smo dali gol bilo bi drugačije. Ušli smo sa strahom i platili ceh, ali idemo dalje. Prvi gol je bio jeftin, Kolarov je hteo da prebaci loptu na drugu stranu. I njima se to desilo u drugom poluvremenu, ali mi to nismo uspeli da iskoristimo. Igrali smo onako kako inače ne igramo, sa dugim pasovima. Posle smo se rasteretili, imali tri četiri sanse, da smo ih iskoristili mogli smo do boljeg rezultata".

Izabrane vesti

Golman Hrvatske Stipe Pletikosa je u nekoliko navrata odlično reagovao i sprečio našu selekciju da se rezultatski vrati u igru.
"Pletikosa je branio dobro, ali smo mogli bolje da reagujemo. Treba nam mnogo šansi da postignemo gol, kao i protiv Belgije. Ali u fudbalu nema 'da smo uradili'. Ostaje još pet utakmica, spremamo se za mec sa Škotskom i nadam se da ćemo pobediti. Svaki poraz boli, ne znam da li ovaj boli malo više. Imamo vremena da se pripremimo za naredni meč", rekao je Mihajlović za TV Prva.

 

Kapiten Branislav Ivanović s razlogom nije bio raspoložen za priču.
"Teško je u ovom trenutku komentarisati vruće glave. Izgubili smo meč koji nam je značio dosta. Moramo da razmisljamo o utakmici za četiri dana i iz ove situacije izaći podignute glave. I mi i oni smo ušli u meč pod pritiskom, držali smo kontrolu meča do primljenog gola. U sitnim detaljima nismo bili koncetrisani, falilo nam je odlučnosti, zaključio je Ivanović.


tagovi

Hrvatskahrvatska protiv srbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara