""
""

Miha: Zvali me Kinezi, dve noći nisam mogao da spavam...

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.01.17. | 13:32

Nudili mu bogatstvo, nekadašnji selektor Srbije ipak rekao ne

Trener Torina Siniša Mihajlović održao je danas redovnu konferenciju za medije uoči sutrašnjeg meča protiv Sasuola i tom prilikom izneo jedan vrlo interesantan detalj od pre nekoliko dana. Srpski stručnjak kazao je italijanskim novinarima da je tokom decembra moglo da se dogodi da napusti Torino. Pogađate i razlog - bogata ponuda sa istoka. Iz Kine. 
"Tačno je, imao sam ponudu u decembru, ali ja nisam čovek koji voli da ostavlja nedovršen posao", kazao je bivši selektor Srbije, a onda objasnio da mu uopšte nije bilo svejedno kada je video cifre. "Dva dana i dve noći nisam mogao da spavam. Tražio me je klub u kom je do tada bio jedan poznati, veliki trener. Za godinu dana tamo zaradio bih koliko za pet ili šest sezona u Italiji. Ipak, novac mi nije sve u životu. A opet, razumem ljude koji odlaze u Kinu", poručio je Mihajlović.

Siniša dosta dobro gura ove sezone sa Torinom u Seriji A. Posle prvog dela sezone Bikovi su u sredini tabele sa osam pobeda iz 18 utakmica i od mesta koje vodi u Evropi deli ga svega pet bodova... 

Izabrane vesti

(foto: Action Images)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AkineziItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara