""
""

Miha: Zaspali smo, ali čašu vidim polupunu

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.02.17. | 19:36

Srpski stručnjak zadovoljan pobedom i dosadašnjim učinkom u Torinu

Zadovoljan je i Siniša Mihajlović. Napokon!

Izabrane vesti

Posle pet utakmica bez pobede, njegov Torino je danas isto toliko puta pogodio mrežu Peskare i konačno osvojio tri boda. Utisak je pokvarila igra na kraju kada su gosti uspeli da postignu tri gola i smanje deficit, zbog čega se očekivalo da Mihajlović bude besan na svoje igrače.

Međutim, srpski stručnjak je prilično smireno konstatovao da je zadovoljan rezultatom iako su mu primljeni golovi zasmetali. Ali u odnosu na neke ranije izlive emocija kada je umeo da oplete po svojim igračima, danas ih je za pobedu pohvalio.
“Ni u jednom trenutku me nije bilo strah da ćemo izgubiti utakmicu. Želeli smo da se vratimo na pobednički put i uspeli smo u tome. Prilično dobro, jer smo dali pet golova. Imamo dobro ponašanje, ali problem je što smo na kraju zaspali i dopustili im da nam daju tri gola. Mi smo ekipa koja je sposobna za sve. Dobro i loše“, rekao je Mihajlović posle meča.

Srpski trener je pohvalio ulinak svog tima u dosadašnjem delu sezone...
„Uprkos problemima koje pokazujemo, imamo sedam bodova više nego prošle sezone u ovo vreme. I imamo Belotija koji je najbolji strelac lige. Postepeno napredujemo, mnogo stavri smo promenili među kojima je i stil igre, tako da vidim čašu polupunu“, rekao je Mihajlović.  

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaPeskaraSerija ASiniša MihajlovićTorino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara