""
""

Miha kao furija: Svašta bih rekao, ali...

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.11.14. | 19:41

Srpski trener besan posle remija Sampdorije u Ćezeni i žali za igubljena dva boda

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović je ove sezone nadmašio sva očekivanja sa Sampdorijom. Posle 12 kola je četvrti na tabeli sa samo jednim porazom, a pre godinu dana kada je preuzeo Doriju, ekipa je bila na rubu ispadanja iz lige.

Izabrane vesti

Ipak, Mihajlović ne želi da postavlja limite i zadovoljava se dosadašnjim uspesima. Hoće više i bolje od ovoga što Sampdorija trenutno radi. Zato je i bio veoma razočaran posle remija na gostovanju skromnoj Ćezeni. Koliko zbog rezultata, toliko i zbog odnosa igrača.
„Veoma, veoma sam ljut, ali reči koje bih izrekao nisu za televiziju“, rekao je besni Mihajlović za kamere Skaj Italije posle utakmice i u dahu nastavio:
„Poklonili smo Ćezeni prvo poluvreme, potom smo primili gol u periodu naše najbolje igre i na kraju smo morali da čekamo da oni postignu autogol da bismo izjednačili iako smo stvorili sijaset prilika. U svakoj utakmici stvorimo veliki broj prilika ali ih ne iskoristimo. Ako u Seriji A ne koristite šanse, onda budite sigurni da nećete ni pobeđivati.“

Miha je istakao da njegova ekipa mora ima isti stav kada igra na svom terenu i na gostovanjima.
„S obzirom kakve smo rezultate do sada ostvarili i kako smo igrali, na ovaj remi u Ćezeni gledam kao na poraz. Izgubili smo dva boda. Moraću da analiziram utakmicu i da otkrijem zašto su igrači izašli na teren sa stavom koji uopšte nije u našem stilu. Mnogo smo bolji nego prošle sezone, ali kada igramo utakmice u gostima i dalje delujemo kao da nam nedostaje karakter. I protiv Kaljarija smo prokockali pobedu. U dva meča na gostovanjima smo izgubili četiri boda. Moramo da budemo odlučniji kada igramo van svog stadiona“, prokomentarisao je srpski stručnjak.  

(FOTO: Action images)


tagovi

ĆezenaEvropaItalijaSampdorijaSerija ASiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara