Miha doveo prvog vojnika na lisabonski front

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.06.18. | 16:47

Srpski trener krenuo sa pojačanjima

Siniša Mihajlović je doveo prvo „svoje“ pojačanje u Sporting. Prvi vojnik kojeg je Miha dobio od uprave kluba za lisabonski front je italijanski golman Emilijano Vivijano.

Vivijano je stigao iz Sampdorije kojoj je pripalo 2.000.000 evra na ime obeštećenja. Mihajlović je insistirao na njegovom transferu pošto je klub ostao bez dugogodišnjeg golmana Rui Patrisija koji se preselio u Vulverhempton. Odmah je na pijaci reagovala i Sampdorija koja je dovela zamenu. Iz Atalante je za 6.000.000 evra stigao Marko Sportijelo koji je prošle sezone branio na pozajmici u Fiorentini.

Izabrane vesti

Mihajlović poznaje Vivijana iz vremena kada su zajedno radili u Sampdoriji i zato je insistirao na njegovom dovođenju. Italijan je potpisao ugovor na dve godine s opcijom za treću uz otkupnu klauzulu od 45.000.000 evra.

Inače, klub iz Lisabona se nalazi u ogromnim problemima pošto je većina najboljih igrača rešila da napusti klub bez obeštećenja s obzirom na dešavanja u finišu minule sezone kada su napadnuti od strane huligana. Po propisima, oni imaju odrešene ruke da izaberu nove klubove, ali je Sporting najavio da će se žaliti i da neće dozvoliti tako lako da ostane bez ogromnog novca koji bi mu pripao za obeštećenja.


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Emilijano VivijanoSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara