""
""

Metalac je specijalizovan za Megu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 12:55

„Nas ne interesuje trenutni plasman na tabeli, ali poštujemo mladu ekipu Mege koja igra upravo onako kako smo mi igrali minule godine, brzo, sa dosta tranzicije“, dodaje Nikola Jevtović

Košarkaši iz Valjeva negativan niz u ABA ligi pokušaće da prekinu u duelu sa zahuktalom ekipom Mege. Krilni centar Metalca Nikola Jevtović za MOZZART Sport ističe da se njegova ekipa specijalizovala za tim Dejana Milojevića.
„Prošle sezone bili smo uspešniji dva puta od Beograđana i potrudićemo se da nastavimo taj niz“, kaže Jevtović i dodaje. „Nas ne interesuje trenutni plasman na tabeli, ali poštujemo mladu ekipu Mege koja igra upravo onako kako smo mi igrali minule godine, brzo, sa dosta tranzicije“.

Izabrane vesti

Ipak, mora se naglasiti da je Mega sa devet trijumfa u vrhu, a da ste vi na začelju tabele?
„Pobeda nam je itekako potrebna, moramo da se uzdignemo, a to ćemo postići ukoliko sprovedemo sve zamisli trenera Đokića. Moramo da nadvisimo rivala, a da broj prodatih lopti svedemo na minimum. Tek uz dat maksimum možemo se nadati pobedi“.

I dalje niste u kompletnom sastavu?
„Izostaje povređeni Đorđe Majstorović, potom Brano Đukanović koji je pokidao ligamente , a klub je napustio plej Radenko Pilčević. I pored svega, uz podršku naših navijača nadamo se petoj pobedi“, rekao je na kraju Nikola Jevtović.

MOZZART pratite i na Vajberu!

PIŠE: Đurđe Mečanin 
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola JevtovićMetalac ValjevoMega LeksJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara