"Nikola Malešević"
"Nikola Malešević"

Metalac dočekuje Cedevitu bez Đorđa Majstorovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.11.15. | 16:32

“Cedevita je možda i najbolja ekipa na Jadranu, ali je pokazala da je ranjiva“, kaže Malešević

Nikola MaleševićNakon poraza od Olimpijakosa (70:83), u Zagrebu, ekipa Cedevite pokušaće da nastavi pobednički niz u ABA ligi na gostovanju u Valjevu. Metalac je u minulom kolu doživeo poraz od Tajfuna (76:63), šesti u sezoni, i sad će izabranici Vlade Đokića probati da naprave iznenađenje.
"Cedevita je možda i najbolja ekipa na Jadranu, ali je pokazala da je ranjiva", ističe za MOZZART Sport košarkaš Metalca Nikola Malešević i dodaje.
"Imaju tri poraza od Krke, Budućnosti i Zadra, ali i probleme sa povredama igrača. U našem duelu apsolutni su favoriti i očekujem izuzetno tešku utakmicu. Mi smo u minulom kolu doživeli poraz od Tajfuna koga svi stavljaju u drugi plan, a više puta su potvrdili da imaju dobar tim. Posle tog poraza, trijumf nad Cedevitom bi nam zalečio rane".

I vi imate kadrovske probleme kao i vaši gosti...
"Da, izostaje povređeni Đorđe Majstorović koji nam puno znači. Protivničke odbrane mnogo pažnje posvećuju upravo njemu. Sad, šta je, tu je. Spremili smo se dobro, još u nedelju imamo dva treninga, jedan u ponedeljak i utakmicu u večernjim satima", zaključio je Malešević.

Izabrane vesti

Cedevita je treća u ABA ligi sa tri poraza, Metalac ima četiri trijumfa, a meč ova dva tima počinje u ponedeljak od 18 sati.

Piše: Đurđe Mečanin 


tagovi

Nikola MaleševićMetalac ValjevoJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara