"Izgled dresova za narednu sezonu"
"Izgled dresova za narednu sezonu"

Mega Vizura predstavila dresove za novu sezonu, po ugledu na brojne evropske klubove

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.06.14. | 12:22

Mladi tim Dejana Milojevića će predstojeću takmičarsku godinu svoje mečeve Jadranske lige igrati u Sremskoj Mitrovici

Izgled dresova za narednu sezonu

Mega Vizura u novu sezonu ulazi sa brojnim promenama! Ne igračkim, već "kozmetičkim" i strukturalnim. Novi komplet dresova, sa novim interesantnim bojama, ali i novom halom u kojoj će čekati svoje protivnike u Jadranskoj ligi. Generalni menadžer Mege Goran Ćakić potpisao je u ime kluba sporazum sa gradonačelnikom Sremske Mitrovice Branislavom Nedimovićem, a mladi, talentovani i perspektivni sastav Dejana Milojevića će naredne sezone igrati u potpuno renoviranom Sportskom centru Pinki.
"Hvala Megi, koja je prepoznala grad Sremsku Mitrovicu kao mesto gde u narednih godinu dana može da igra Jadransku ligu i sve ono što bude sledilo uz to. Meni je jako veliko zadovoljstvo da će Sremska Mitrovica posle jedno 15-20 godina imati priliku da gleda najveće mečeve sa ovih naših prostora. Nadam se da ćemo od oktobra biti dobar domaćin Megi, u tih 13 utakmica koje se budu odigrale u ABA ligi", započeo je uvodno izlaganje gradonačelnik Nedimović, a zatim nastavio:
"Nadam se da će mitrovačka publika biti na dobrim relacijama sa košarkašima, da će kao posledica toga Mega napraviti još bolji rezultat. Mi ćemo se truditi da uradimo sve što je u našoj moći sa naše strane - naš Sportski centar Pinki biće u narednih mesec ili dva prilagođen uslovima koji su propisani od strane ABA lige. Rekonstruisali smo halu, dodali pomoćne tribine... Poznajući Mitrovicu i sve ono što se dešavalo u poslednjih 20-30 godina, nadam se da će hala biti stalno puna i mislim da ćemo imati jednu priličnu neobičnu situaciju - da će se tražiti karta više. Znam kako mitrovačka publika reaguje u svim sportovima".

Izabrane vesti

Prvi čovek Sremske Mitrovice otkrio je i neke vrlo zanimljive detalje.
"Ovaj projekat se 'valja' već sigurno godinu dana. Taman kada je sa Smederevom postignut dogovor, svega nekoliko dana kasnije i mi smo se uključili u priču i iskazali želju za saradnjom. Jedini koji je bio malo sumnjičav po pitanju realizacije ovog projekta bio je načelnik policije našeg grada koji me je pitao: 'Jesi li ti siguran u sve ovo?', jer mu je prva pomisao da će grad ponovo biti prepun navijača... Ja se radujem tome i nadam se da će i Mega i Sremska Mitrovica imati koristi od ove saradnje", istakao je Nedimović

Prisutnima u sali za konferenciju obratio se i Goran Ćakić sledećim rečima:
"U ime kluba i moje lično ime zahvalio bih se Sremskoj Mitrovici i gospodinu Nedimoviću što su prepoznali naš kvalitet, pružili svoj maksimum kako bi obezbedili sve što je potrebno da Mega naredne sezone igra kao domaćin u njihovom gradu. Nama je jako drago zbog toga. Nadamo se da će naša saradnja potrajati i da ćemo dugi niz godina biti deo sportskog života Mitrovice. Već od danas krećemo sa akcijama, učinićemo sve da narod Sremske Mitrovice što bolje upoznamo sa Megom, učestvovaćemo u letnjim manifestacijama i promociji kluba, a od jeseni organizovaćemo tradicionalni turnir - Mega Vizura Kup. Nastojaćemo da u narednoj sezoni zadržimo imidž koji smo stekli prethodnih sezona, radimo na promociji i oživljavanju fer-pleja u Srbiji. I ono što možemo da obećamo jeste da ćemo i naredne sezone biti mlad tim, prepun talenata i želje za napredovanjem i uspehom", zaključio je Ćakić.

Posle svečane ceremonije potpisivanja sporazumnog ugovora, kapiten Mege Nenad Miljenović uručio je gospodinu Nedimoviću dres sa brojem "6", a potom je klub predstavio i komplet dresova za narednu sezonu. 

(FOTO: MOZZART Sport / Nikola Stojković)


tagovi

SrbijaMega VizuraJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara