""
""

MEGA TRAMPA odjeknula Apeninima: Džeko, Ljajić i Dodo u zamenu za Maura Ikardija! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.16. | 13:43

Ikardijeve igre već neko vreme prate Mančester Junajted, Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen, ali on navodno ne bi imao ništa protiv ni da se preseli u Rim, gde bi naredne sezone mogao da igra u Ligi šampiona

Roma i Inter u poslednjih nekoliko sezona uporno pokušavaju da pronađu prava rešenja na transfer tržištu, kako bi makar pokušali da poremete vladavinu Juventusa, ali im to nikako ne polazi za rukom. Dok je Vučica ipak tu negde blizu Staroj dami, Inter značajno zaostaje, pa je gotovo izvesno da će mu u ovoj sezoni maksimalan domet biti plasman u Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Upravo ova dva kluba mogla bi da budu deo najveće trampe u italijanskoj Seriji A u poslednjih nekoliko sezona. Skaj sport je plasirao glasinu da trener Vučice Lučano Spaleti po svaku cenu želi Maura Ikardija u svojim redovima, a da bi Inter u zamenu mogao da dobije čak tri igrača Edina Džeka, Adema Ljajića i Dodoa.

Napadač Bosne i Hercegovine se nije snašao u Rimu, ne odgovara previše sistemu koji forsira Spaleti, dok su Ljajić i Dodo već u dresu Nerazura i preostalo bi samo da se ozvaniče njihovi transferi na kraju sezone. Što se tiče Džeka, Roma će za kompletiranje njegovog transfera ovog leta morati da plati Mančester Sitiju još 11.000.000 evra.

Ikardijeve igre već neko vreme prate Mančester Junajted, Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen, ali on navodno ne bi imao ništa protiv ni da se preseli u Rim, gde bi naredne sezone mogao da igra u Ligi šampiona. Inter je njegovu vrednost procenjivao na oko 40.000.000 evra, ali se zasad još nije pojavio klub koji bi izdvojio toliku sumu, pa bi na kraju poslovna kombinacija sa Romom mogla da postane izvodljiva za čelnike milanskog velikana.

Temperamentni Argentinac prošle sezone je postigao 27 golova za Inter u svim takmičenjima, a ove sezone je stigao do broja od 12 pogodaka u Seriji A. Čini se da je naredno leto pravi trenutak za njegov odlazak sa Đuzepe Meace.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaMauro IkardiItalijaInterEvropaEdin DžekoDodoAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara