"Heroji: Kataldi i Matri"
"Heroji: Kataldi i Matri"

Matri i Kataldi prekinuli muke Lacija, ali kakav je gol dao Kone... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.12.15. | 17:55

Rimski tim preokrenuo vođstvo Udinezea i obezbedio prolaz u četvrtfinale kupa

Heroji: Kataldi i Matri

Punih 66 minuta trajala je uspavanka na Olimpiku, a onda su fudbaleri Lacija i Udinezea shvatili da treba da odluče o putniku u četvrtfinale Kupa Italije i da je red da to reše tokom regularnog dela utakmice.

Izabrane vesti

Prvo je Panajotis Kone sjajnim udarcem doveo Zebre u prednost u 67. minutu. Bio je to impresivan potez Grka koji je prelepo lobovao golmana domaćih Berišu i činilo se da će domaćin nastaviti sa bednom formom.

Ali, odgovor rimskog kluba usledio je vrlo brzo. Danilo Kataldi je asistirao, a Matri iz blizine savladao golmana gostiju Merea i poravnao na 1:1. I to je bio trenutak koji je još više pokrenuo Lacio, a desetak minuta pre kraja Kataldi je odlučio pobednika. Odlično je ispratio akciju nakon pokušaja Konka (utisak je iz ofsajda) i iz blizine po drugi put pogodio mrežu Udinezea za konačnih 2:1 i prvu pobedu Lacija posle čak četiri utakmice bez trijumfa.

Od srpskih internacionalaca svih 90 minuta na terenu je proveo Sergej Milinković Savić, dok je Filip Đorđević u 86. minutu zamenio Alesandra Matrija. Dušan Basta danas nije bio ni na klupi.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

UdinezeSergej Milinković SavićPanajotis KoneLacioKup ItalijeFilip ĐorđevićAlesandro Matri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara