""
""

Matos u Zvezdi tri godine, sutra stiže Vijeira!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.06.15. | 17:16

„Postoji interesovanje i za Zdjelara, ali taj posao je na dugačkom štapu, jer bi on trebalo da prođe pripreme sa Olimpijakosom

Nema odmora dok traje obnova Zvezdinog tima! Čelnici Crvene zvezde imali su radnu subotu. Vest iz Ljutice Bogdana glasi: Brazilac Bruno Matos definitivno je novi igrač srpskog vicešampiona. On je danas postigao konačan dogovor sa predsavnicima Crvene zvezde, pa bi u ponedeljak trebalo da se obaveže na vernost Crvenoj zvezdi.

Jedan od najboljih igrača Novog Pazara u prošloj sezoni danas je doputovao iz Brazila i odmah pohitao u Ljutice Bogdana.
„Posao sa Matosom je završen. On će vrlo brzo da potpiše trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom“, potvrdio je za MOZZART Sport sportski direktor Zvezde.

Izabrane vesti

Matos će pojačati konkurenciju na krilnim pozicijama. Trenutno Grof Božović može da se osloni na Kataija i Izraelca Vereda, mada se tokom priprema u Termama Čatež ozbiljno nametnuo i supertalentovani Dušan Živković.

ZVEZDINO ORUŽJE KOJE NIKO NIJE VIDEO – DUŠAN ŽIVKOVIĆ (VIDEO)

Posle nezadovoljstva trenera Miodraga Božovića koje je izrazio po završetku priprema u Termama Čatež čelnici Crvene zvezde bacili su se u ozbiljnu akciju. Brazilac Matos nije jedina vest sa stadiona Rajko Mitić. Sutra bi trebalo da se finišira trensfer portugalskog napadača Uga Vijeire. Bivši član Torpeda iz Moskve dolazi u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, na insistiranje Grofa Božovića.
„On bi u nedelju uveče trebalo da bude ovde. Doći će u Beograd da završimo posao“, optimista je Radosavljević.

Navijačima Crvene zvezde pošla je voda na usta posle vesti da je Crvena zvezda zainteresovana za zlatnog Orlića Sašu Zdjelara. Trener Božović ga vidi kao zamenu za Aleksandra Kovačevića.
„Naša želja postoji, ali to je sve na dugačkom štampu. Koliko smo uspeli da shvatimo Zdjelar treba da se pojavi na pripremama Olimpijakosa. Takođe, za Aleksandra Kovačevića postoji interesovanje iz Turske, ali on će biti tu za mečeve protiv Kairata“, raportira Raosavljević.


tagovi

SuperligaSrbijaSaša ZdjelarEvropaFK Crvena zvezdaBruno MatosBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara