""
""

Mata: Neigranje Lige šampiona može biti prednost

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.05.14. | 17:38

Tim Šervud sa druge strane smatra da je Liga Evrope potrebna Totenhemu

Očajna sezona Mančester junajteda rezultirala je time da je igranje u Ligi šampiona odavno nerealno, a da poraz Totenhema od Aston Vile uz pobedu ekipe iz Mančestera, može da odvede Crvene đavole u Ligu Evrope. Ipak igrač koji je u januaru došao veruje da bi neigranje kontinentalnih takmičenja moglo da znači ekipi u prvenstvu.
„Neigranje Lige šampiona može da bude prednost u ligi. Naravno, radije bih igrao u Ligi šampiona, ali ako uzmemo Liverpul kao primer – imate tim koji se borio za titulu do kraja, a nije igrao u Ligi šampiona", rekao je Mata.

Mančester junajted će do kraja sezone voditi Rajan Gigs, a Mata je otkrio da je Velšanin bio njegov omiljeni igrač kada je bio dečak.
„Rekao sam mu kada sam došao da je on bio moj heroj tokom odrastanja. A on mi je odgovorio, „Drago mi je što si ovde, ali mi je malo žao jer sada imam drugo najbolje levo stopalo u klubu“, rekao sam mu da je to nemoguće“, priznao je Mata.

Izabrane vesti

Sa druge strane trener Totenhema Tim Šervud je izjavio kako želi da njegov tim sledeće sezone igra u Ligi Evrope, mada on skoro sigurno neće voditi Pevce sledeće sezone.
„Imamo veliku ekipu igrača i kada su svi zdravi treba im dosta utakmica, a Liga Evrope može da im pruži šansu da igraju utakmice, da budu mentalno i fizički spremni“, rekao je Šervud.

Junajted je blagi favorit u sutrašnjem meču u kojem gostuje Sautemptonu, a kvote kladionice MOZZART izgledaju ovako (1 – 2,70; X – 3,00; 2 – 2,65). Totenhem dočekuje Aston Vilu, a Pevci su ubedljivi favoriti i kvota na njihovu pobedu je 1,47. 


tagovi

Tim ŠervudRajan GigsPremijer ligaHuan MataEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara