""
""

Martinović: Moramo da otmemo titulu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.13. | 08:51

"Titula nas obavezuje i moramo da je donesemo u naše vitrine. Naravno, mislim samo na fudbalska sredstva", rekao je iskusni štoper crveno-belih

Zvezdin štoper Novak Martinović jedno je od pojačanja crveno-belih od kojeg se na Marakani više očekivalo na startu sezone, ali je barem za razliku od mnogih letnjih pridošlica izborio status nezamenjivog prvotimca.

Kroz odbranu crveno-belih još uvek duva ozbiljna promaja, ali ekipa nije primila pogodak u poslednja dva meča, što svakako ohrabruje sve u klubu, ali i bivšeg defanzivca Steaue.
"Tek smo na početku, ohrabruje to što nismo prilili golove. Trudićemo se da tako funkcionišemo", rekao je Martinović za Žurnal.

Izabrane vesti

Srećom po Zvezdinu odbranu, pa Boban Bajković brani odlično.
"Kad dođe do šanse za protivnika, a Bajko izvuče ono što ne može niko, podigne se moral u ekipi. Voleo bih da ga više ne dovodimo u riskantne situacije."

Sledi možda i najteže gostovanje od starta sezone, meč sa Čukaričkim na Banovom brdu.
"Neću da kažem da je naredna utakmica odlučujuća, ali je veoma bitna iz više razloga. Nemamo pravo na kiks, a Čukarički igra dobro. Samopouzdanje podižemo polako, ne razmišljamo o serijama. Titula nas obavezuje i moramo da je otmemo i donesemo u naše vitrine. Naravno, mislim samo na fudbalska sredstva", dodao je Martinović.

Komentari javnosti, posebno one što pomno prati Crvenu zvezdu, na račun igre Novaka Martinovića nisu baš pozitivni.
"Ne obazirem se na komentare, moje je da radim. Teže je nama koji smo kasnije došli u klub. Znamo da moramo da se stisnemo i izguramo do zimskih bazičnih priprema."

Steaua je poput Zvezde bivši prvak Evrope, ali je prema rečima štopera crveno-belih, daleko lakše igrati u Bukureštu.
"Ovde je veći pritisak. Dešavalo se u Steaui da smo 17 bodova iza prvog i nije se stvarala takva fama. Na Marakani je normalno da se ne trpe neuspesi. Poznajem to od malih nogu, beogradsko sam dete", zaključio je Martinović.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaNovak MartinovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara