"Stouns i Martinez"
"Stouns i Martinez"

Martinez definitivno odbrusio Murinju: Everton nije tim koji prodaje najbolje igrače, Stouns ostaje na Gudisonu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 12:25

"On je veoma važan igrač za nas i radujemo se što ćemo njegove najbolje partije moći da gledamo u nekoliko narednih sezona, ne samo u nekoliko narednih nedelja", rekao je menadžer Karamela

Stouns i Martinez

Martinezovo definitivno "ne" Žozeu Murinju za talentovanog Džona Stounsa. Menadžer Karamela jasno je popručio da Everton nije tim koji prodaje svoje najbolje igrače i da on prelaska reprezentativca Engleske na Stamford Bridž neće biti ništa.

Izabrane vesti

Španac je takođe naveo da njegovo insistiranje na dovođenju Mejsona Holgejta iz Barnslija ne znači da će on biti zamena za Stounsa.
"Ja sam još ranije rekao da igrač nije na prodaju i to je završeno. Naša situacija je bila jasna od samog početka. Mi nismo klub koji će se odreći svojih najboljih iugrača. On je veoma važan igrač za nas i radujemo se što ćemo njegove najbolje partije moći da gledamo u nekoliko narednih sezona, ne samo u nekoliko narednih nedelja", rekao je Martinez.

U međuvremenu Barnsli je na zvaničnom sajtu potvrdio da je talentovani Mejson novi igrač Evertona.
"Što se tiče Mejsona, on ima 18 godina i već je odigrao 20 utakmica u Ligi 1, gde je pokazao kakav je potencijal. Dovedimo igrača koji je deo nove zlatne generacije engleskih fudbalera koji dolaze. Osećam da će klub od njega imati mnogo toga dobrog u budućnosti. Mejson je potpuno drugačiji tim igrača od Džona, ali su po tipu ličnosti i karakteru vrlo slični", poručio je Martinez.

(FOTO: Action images)


tagovi

Roberto MartinezPremijer ligaMejson HolgejtEvropaEvertonEngleskaDžon Stouns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara