""
""

Marko Petković plan B posle Ansaldija

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.06.16. | 16:39

U igri i desni bek Betisa

Iz Crvene zvezde su više puta jasno i glasno poručili da niko od nosilaca igre iz šampionskog tima nije na prodaju. Bar do kraja kvalifikacija u Evropi. Međutim, zakoni tržišta su takvi da ni Zvezda neće moći da odbije baš svaku ponudu, a jedan od igrača koji bi bio najbliži odčlasku u slučaju ozbiljne ponude je desni bek Marko Petković.

Izabrane vesti

Zvezdin defanzivac nije imao baš najbolju sezonu i pozicija desnog beka se navodila kao jedan od glavnih zadataka rukovodstva u prelaznom roku. Ali dok Petković ne bude (i ako bude) prodat, ta tema neće biti otvorena.

Pominjao se stidljiv interes Olimpijakosa, a kao moguća opcija već neko vreme figurire Fiorentina. Povratak Pantalea Korvina u direktorsku fotelju je o\iveo veze Viole sa Falijem Ramadanijem koji zastupa Petkovića. Korvino je često dovodio Ramadanijeve klijente, a poslednji u nizu bi mogao da bude Petković.

Fiorentina se sprema za odlazak Nenada Tomovića u Torino i traži desnog beka. Prva želja je bio Kristijan Ansaldi iz Đenove (uspešno igra na obe bekovske pozicije), ali cena je previsoka - 8.000.000 evra. Inter je spreman da plati tu sumu i Argentinac je na korak od selidbe u Milano. U tom slučaju bi Fiorentina aktivirala plan B u kojem su zapisana imena Marka Petkovića i Kristijana Pićinija, piše Korijere delo Sport.

Zvezdin ili Betisov desni bek bi u narednom periodu mogli da pojačaju redove Ljubičastih. Naravno, ako iz Firence stigne zadovoljavajuća ponuda na Marakanu.   

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSerija AMarko Petkovićletnji prelazni rok 2016Kristijan AnsaldiItalijaFjorentinaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara