""
""

Marko Materaci pokazao da bez starca nema udarca, ali stvarno! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 20:09

Materaci, igrač-trener Čenaja isključen u produžecima meča sa Keralom, "pocrveneo" i Bojan Đorđić, a njihov tim, za koji je igrao i Đemba-Đemba, uprkos pobedi, nije se plasirao u finale

Stare navike nikada ne umiru, a Marko Materaci potvrdio je da je ova izreka i te kako tačna! Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije zaradio je crveni karton na utakmici indijske lige u kojoj je njegov Čenajin posle produžetaka pobedio gostujući Kerala Blasters sa 3:1.

Izabrane vesti

Taj trijumf tima iz Čenaja nije, međutim, bio dovoljan za prolaz dalje, pošto je prvi meč izgubio sa 3:0.

Pored Materacija, na isti način, crvenim kartonom “istakao” se i bivši fudbaler Zvezde Bojan Đorđić, koji sada nosi kapitensku traku ekipe iz Čenaja. Zanimljivo, Đorđić je isključen iako nije igrao.

Materaci inače ima funkciju igrača-trenera, a “pocrveneo” je u 104. minutu, a 15 minuta kasnije van terena morao je i Đorđić. Materaciju je čak poništen i gol u 50. minutu, što je sigurno iznerviralo igrača kojem je tokom karijere specijalnost bila da “uđe u glavu” protivniku, često i na najružniji način.

Za ekipu Čenajina na ovoj utakmici igrala su još dvojica Evropljana, legendarni Italijan Alesandro Nesta i Francuz Mikael Silvestre koji je čak postigao i gol, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje.

Bilo je tu još nama dobro poznatih igrača, pošto je bivši fudbaler Partizana Erik Đemba-Đemba igrao za Čenajin do 77. minuta, kada ga je zamenio Brazilac Bruno Pelisari.

Ekipa Kerala u finalu novoformirane indijske Superlige igraće protiv boljeg iz duela Atletiko Kalkuta - Goa. U prvom meču ovih rivala nije bilo golova.

(FOTO: Action Images)


tagovi

IndijaItalijamarko materacimeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara