"Endi Mari"
"Endi Mari"

Mari čeka Novaka u finalu po drugi put u godini: Rutinski protiv Berdiha (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.04.15. | 20:58

Ovoga puta nije bilo pogrdnih povika sa tribina

Endi MariLoši počeci setova su bili presudni za Tomaša Berdiha, na čiju sreću ovoga puta Kim Sirs, devojka Endija Marija, nije uzvikivala pogrdne stvari sa tribina. Ni u jednom trenutku nije delovalo kao da će Berdih uspeti da slavi nad škotskim teniserom, pa čak ni kada je u oba seta pri rezultatu 0:1 uspevao da vrati brejk, koji je pre toga gubio.

Britanac je uspeo da u oba seta oduzme prva dva servisa Čehu, pa da posle toga lagano, rutinski odbrani svaki svoj gem. Samo je u poslednjem gemu na meču Berdih imao prednost od 30:0, ali ni tada se Endi nije dao pokolebati, pa je zakazao drugo finale na tri prva velika turnira u godini.

Izabrane vesti

Prethodni meč između njih dvojice, kada su se sastajali na Australijan openu bacio je tenis u drugi plan, pošto je Marijeva verenica vređala slovenskog tenisera sa tribina.

Na ovaj način, dva današnja rivala su se izjednačila po broju poobeda, sada je 6:6, ali ponajviše zbog Berdihove mnogo bolje igre na šljaci, jer je na tvrdim podlogama Škot neumoljiv.

Ukoliko Đoković pobedi Iznera u meču koji igra u noći između petka i subote, biće to drugo finale koje Srbin igra sa Britancem ove sezone. U prvom je bilo gusto, ali je Novak uspeo da dođe do titule Australijan opena. Naš teniser ima 18 pobeda, dok Endi ima samo osam. No, nećemo ništa da prejudiciramo.

Ovo je Škotu četvrto finale u Majamiju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomaš BerdihŠkotskaKim SirsEndi Mariatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara