"Marakana uživo"
"Marakana uživo"

Marakana uživo: Zvezdin TV na internetu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.08.14. | 11:22

Dugo očekivani projekat počeo klipom na Jutjubu, ali u Ljutice Bogdana imaju velike planove

Marakana uživoBarselona i Real Madrid odavno su premašili brojku od milion navijača koji vesti o omiljenom timu traže na zvaničnim Jutjub kanalima klubova, Mančester Siti je poslednjih meseci postao hit zahvaljujući originalnim i zanimljivim snimcima sa Etihada, a prvi korak u svetu video produkcije pred početak sezone 2014/2015 napravila je i Crvena zvezda.

Crveno-beli su, naime, kreirali sopstvenu Jutjub adresu na kojoj su debitovali najavom utakmice sa Radničkim iz Niša u prvom kolu sezone u kojoj brane šampionsku titulu. Za početak šest minuta i 40 sekundi priloga, ali u Ljutice Bogdana nameravaju da značajno obogate sadržaj, koji bi trebalo da bude samo uvod u zvaničnu klupsku televiziju. Za koju, naravno, trenutno nema finansijskih uslova.

Izabrane vesti

Ali, s obzirom na to da Zvezdin kanal već sada prati više od 7.000 navijača, a nema sumnje da će ta brojka rapidno rasti, čini se da je to pravac kojim beogradski klub mora da nastavi. Na crveno-beloj strani Topčiderskog brda za skoriju budućnost najavljuju ekskluzivne materijale iz svlačionica, sa gostovanja, intervjue sa igračima, reprize čuvenih utakmica...

Poslastica za vatrene navijače. A ima ih.

(FOTO: screenshot, via Youtube)


tagovi

televizijaSuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaJutjub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara