""
""

Marakana i Arena pod opsadom Delija, karata je sve manje! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.13. | 16:58

Iz kluba su stigle potvrde da prodaja ulaznica teče fantastično, a ulaznice zaista odlaze kao alva. Očekuje se da će Kombank Arena biti dupke puna za premijeru Crvene zvezde u najjačem evropskom klupskom takmičenju

Uprava Košarkaškog kluba Crvena zvezda odlučila je da iznenadi sve navijače i nešto ranije u prodaju pusti pojedinačne karte za prvu evroligašku utakmicu sa Lokomotivom Kubanj. Ipak, najvatrenije pristalice crveno-belog kluba to nije omelo, već su svi pohrlili ka Areni, Marakani i prodajnim mestima Eventima, a na svim mestima u gradu trenutno vlada ogromna gužva.

Iz kluba su stigle potvrde da prodaja karata teče fantastično, a ulaznice zaista odlaze kao alva. Očekuje se da će Kombank Arena biti dupke puna za premijeru Crvene zvezde u najjačem evropskom klupskom takmičenju, ali još uvek nije poznato koliko je karata tačno pušteno u prodaju. Trenutno se našoj najvećoj dvorani montiraju koševi i parket, ali u isto vreme i skidaju stolice sa nivoa 400, gde će biti smeštene najvatrenije pristalice crveno-belih. Prema pojedinim informacijama, sa tribina će biti uklonjeno oko 2.500 stolica, a Delije su najavile spektakl koji će se dugo pamtiti.

Izabrane vesti

Prvi trening crveno-belih u Areni biće održan u utorak, a gosti iz Rusije će u Beograd doputovati u sredu u 23 sata i pred utakmicu će imati samo jednočasovni trening na dan meča.

Dakle, svima koji žele da se dokopaju svoje ulaznice savetujemo da što pre odu do najbližeg prodajnog mesta, inače će se karte uskoro rasprodati.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdaKombank ArenaMarakanaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara