"Manone u neverici"
"Manone u neverici"

Manoneov potez za primer: Povraćaj novca navijačima koji su prešli 1.100 kilometara i gledali katastrofu u Sautemptonu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 16:40

„Lično ću razgovarati s ekipom da vidimo da li je moguće da se nadoknade troškovi navijačima. Meč je bio težak za nas, ali još teži za njih“, rekao je italijanski čuvar mreže

Manone u neverici

Golman Sanderlenda Vito Manone predložio je da se vernim pristalicama kluba, koje su prešle preko 1.100 kilometara kako bi bodrile voljeni tim u katastrofi protiv Sautemptona, obezbedi povraćaj novca za putne troškove i ulaznice.

Izabrane vesti

Italijanski čuvar mreže je na tom meču primio neverovatnih osam golova, ali se ne može reći da je bio previše kriv za kardinalne propuste svoje odbrane, izuzev petog gola, kada je praktično poklonio loptu Dušanu Tadiću.
"Lično ću razgovarati sa ekipom da vidimo da li je moguće da se nadoknade troškovi navijačima. Meč je bio težak za nas, ali još teži za njih. Preuzimam odgovornost za svaki gol", rekao je bivši rezervni golman Arsenala, koji je ponikao u Atalanti.

Sanderlend nije otpočeo sezonu onako kako bi to želela uprava kluba sa Stadiona svetlosti, nalazi se na 17. poziciji u Premijer ligi sa samo jednom pobedom u prvih osam kola.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaPremijer ligaSanderlendVito Manone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara