""
""

Mančester opet izvisio: Potpisao Naldo! I to za džabe

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.16. | 13:35

Iskusni brazilski štoper napustio Volfzburg

Ode Žoel Matip u Liverpul, na njegovo mesto stiže - Naldo!

Šalke ima novog štopera. Reč je o Brazilcu  koji je potpisao dvogodišnji ugovor samo dan posle završetka sezone u Bundesligi. Klub iz Gelzenkirhena potvrdio je da je angažovao iskusnog defanzivca Volfzburga. I to za džabe.

Izabrane vesti

Naime, Naldu je isticao ugovor sa Vukovima, ali bi se on automatski produžio u slučaju da se tim Ditera Hekinga plasirao u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, međutim, kako se UEFA takmičenja neće igrati na Folksvagen areni naredne sezone, nekadašnji fudbaler Bremena je postao slobodan u izboru nove sredine. Odabrao je - Šalke.
Svi znaju kooiko mi Volfzburg znači, ali u razgovorima sa sportskim direktorom Šalkea Kristijanom Hajdlom shvatio sam shvatio da sam gladan novih izazova i da to u Gelzenkirhenu mogu da mi pruže. Uzbuđen sam što sam prešao u uspešan klub kakav je Šalke”, rekao je Naldo.

Brazilac je dugo bio na oku Mančester junajteda, koji je čak i obavio razgovore sa igračem (pogotovo što im je dao dva gola na meču Lige šampiona jesenas), ovaj priznao da mu se sviđa ideja o prelasku na Old Traford, ali kad se u igru umešao Šalke, Crveni đavoli su pretrpeli još jedan udarac pred otvaranje transfer pijace, jer im je Bajern ispred nosa ukrao Renata Sančesa iz Benfike.
Kad smo čuli da Naldo postaje Slobodan igrač odmah smo krenli u akciju. To je bilo od izuzetne važnosti, da pravovremeno reagujemo. Dobili smo sikusnog igrača, koji će biti sjajna podrška mladom i talentovanom timu”, dodao je Kristijan Hajdl, direktor kluba sa Feltins arene.

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgNemackaNaldoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara