Mančester junajted i Ander Erera - detalji novog ugovora

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.02.19. | 09:44

Ozvaničenje uskoro

Ole Gunar Solskjer nije vratio samo takmičarski duh na Old Traford, već i uspostavio dobre međuljudske odnose u kojima sada svi žele da rade. I ne samo to, već žele da i na papiru potvrde vernost Mančester junajtedu. 

Luk Šo, Antoni Marsijal i Fil Džons su to već učinili, dogovor je postignut s Ešlijem Jangom, tu su negde i David de Hea, Pol Pogba, Markus Rašford, a pre svih njih paraf će staviti Ander Erera. Apsolutno zasluženo, moglo bi se konstatovati, pošto u poslednje vreme igra fantastično i gotovo je neizostavan deo Junajtedovog sastava. Zato će dobiti nagradu u vidu višegodišnjeg ugovora i ozbiljne povišice. Kako se šuška u ostrvskoj štampi, Erera će dobiti saradnju na još tri godine, a plata će mu skočiti sa trenutnih 86.000 evra sedmično na preko 110.000 evra. 

Izabrane vesti

Neverovatno je kako su se stvari promenile otkako je Žoze Murinjo otišao sa Teatra snova. Šo je svojevremeno bio na izlaznim vratima Junajteda, ali mu je Murinjo dao još jednu šansu da se iskupi, Marsijal je letos bežao sa priprema kako bi izboksovao izlazni transfer, ptice na grani znaju kompletnu priču o Pogbinom nezadovoljstvu, Erera se nalazio u nemilosti portugalskog stručnjaka i praktično je bio otpisan, iako je on želeo da ostane u Junajtedu i produži saradnju. 

Erera je, konkretno, sada u situaciji da je standardni prvotimac u veznom trouglu sa Pogbom i Nemanjom Matićem. Posle najnovijeg izdanja protiv Čelsija, kada je učinio da ofanziva Plavaca potpuno utihne jer je kvario praktično svaki napad velikog rivala, oduševio je upravu, koja želi da se razgovori pozitivno okončaju što pre. Podsetimo, pregovori s Ererinim agentom vode se skoro godinu dana, ali je tada Junajted nudio samo kratkoročnu varijantu. Sada više nema dileme da li Španac zaslužuje da ostane. 

Foto: Reuters


tagovi

Ander Erera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara