""
""

Mamićeva fabrika i dalje obrće milione: Gvardiola dolazi po Ćorića

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.16. | 19:26

Dinamo Zagreb već inkasirao 34.000.000 evra

Nema kraja Dinamovim unosnim poslovima. Klub sa Maksimira retko kada miruje, a i ovo leto je vrlo produktivno za finansijski konto Modrih.

Kako prenosi engleski Dejli Mejl, Ante Ćorić je nova želja Mančester Sitija. Prvo su zagrebački tim napustili Marselo Brozović i Josip Brekalo, koji su za ukupnih 11.000.000 evra krenuli put Intera, odnosno Volfzburga, da bi posle nekoliko sedmica dugih pregovora i Marko Pjaca pronašao novi klub.

Izabrane vesti

Juventus je za njega morao da plati 23.000.000 evra, ali Dinamo i pored toga i dalje ima talentovanih igrača za prodaju. Čini se da je na red došao 19-godišnji ofanzivni vezista koji bi uskoro mogao da se preseli na Ostrvo.

Prema istom izvoru, Pep Gvardiola je zagrizao i želi da nastavi sa podmlađivanjem tima. Nakon dovođenja Oleksandra Zinčenka, Liroja Sanea i Gabrijela Žezusa, španski trener će pokušati da novim mladim snagama ubrizga brzinu i eksplozivnost u redove Građana.

I dalje ostaje nepoznato da li je Modrima stigla zvanična ponuda, ali Siti će bez sumnje umeti da odreši kesu ukoliko odluči da realizuje transfer do kraja prelaznog roka. Ćorić je proteklog leta bio član reprezentacije Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a prošle godine je bio proglašen za najveću nadu hrvatskog fudbala. Sada sve to treba i unovčiti.

Iako je ranije ove godine zvanično napustio upravu Dinamo Zagreba, očito je da Zdravko Mamić iz senke nastavlja da povlači konce na Maksimiru. Koliko su njegovi potezi uspešni, procenite sami.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zdravko MamićPremijer ligaPep GvardiolaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016EvropaDinamo ZagrebAnte Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara