"Mamadu Sako"
"Mamadu Sako"

Mamadu Sako pao na doping testu! Iz potpuno neverovatnog razloga

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.04.16. | 14:18

Francuski štoper van konkurencije zbog korišćenja sredstava za mršavljenje

Mamadu SakoŠok na Enfildu! Ugledni RMC radio, koji važi za prilično pouzdan izvor informacija što je, uostalom, pokazao kada je prvi objavio da Antoni Marsijal ide u Mančester junajted, a Anhel Di Marija u Pari Sen Žermen, u etar je pustio senzacionalnu vest: Liverpul je suspendovao Mamadua Sakoa zbog pozitivnog doping testa.

Razlog potpuno neverovatan imajući u vidu da je 26-godišnji štoper sinonim za žilavog igrača koji nema problema sa kilažom. Međutim, Sako je navodno pao zbog konzumiranja sredstava za mršavljenje?! Ili kako to Englezi kažu - za topljenje sala. Radio Monte Karlo navodi da je Sako nedozvoljena sredstva koristio čisto iz "privatnih i terapeutskih razloga", ne znajući da bi sastav tog preparata mogao da mu napravi probleme. 

Izabrane vesti

Klub je morao da reaguje, pa Sako neće biti na raspolaganju Jirgenu Klopu u narednim utakmicama, između ostalog ni u dvomeču sa Viljarealom u polufinalu Lige Evrope. To je i zvanično potvrđeno na klupskom sajtu posle pisma kojim je Uefa obavestila Liverpul da će istražiti ceo slučaj.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMamadu SakoLiverpulLiga EvropeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara