""
""

Malkomov rebus: Viđen u Arsenalu za 50.000.000 - a sad je odjednom Liverpul u igri?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.18. | 16:47

Redse je "u priču" ubacio ni manje ni više nego trener Bordoa Žoselin Guvernek

Toliko se ove zime piše o interesovanju Arsenala za napadača Bordoa Malkoma da je postalo svima "jasno" da bi ovaj mladi Brazilac mogao da završi u redovima Tobdžija. Posebno kada je takođe "jasno" da Aleksis Sančez ide iz kluba, verovatno u Mančester Junajted, kao i Teo Volkot koji je na pragu prelaska u Everton o čemu smo danas pisali.

Ali sada je odjednom u igri ni manje ni više nego Liverpul koji je u ovom roku prodao Filipea Kutinja i ima ispunjene džepove. A u priču ga je ubacio ni manje ni više nego trener Bordoa Žoselin Guvernek.
"Ne mogu da pobijem činjenicu da ga mnogo klubova želi. Sa njim idemo od dana do dana. Posvećen je. Nije ometen, ali postavlja pitanja. Pita se šta je najbolja stvar za njega, za njegovu budućnost. To je logično, ali i pored toga igra dobro. Ako vas Liverpul traži da igrate za njih sutra, otići ćete. Trener sam ovog tima i voleo bih da mogu da računam na njega", rekao je Guvernek.

Izabrane vesti

Sada, da li je namerno to izjavio da bi mu podigao cenu i dodatno zapalio atmosferu ili je permutovao Arsenal i Liverpul - to je teško znati.

Kako god, do sada se nije pominjalo da bi Malkom mogao na Enfild. Pominjalo se da Arsenal sprema 50.000.000 evra za ovog igrača i da je Venger veoma raspoložen da ga dovede u svoje redove.

Na društvenim mrežama je ranijih dana Malkom napravio zanimljiv štos jer je uslikao svoje knjige iz engleskog jezika čime je dodatno zagrejao srca navijača Tobdžija. Ali ovo pominjanje Liverpula sigurno neće dobro doći gorepomenutima.

Dodajmo i da je danas predsednik Stefan Martin dao izjave vezane za Malkoma i poručio da drugi klubovi mogu da ga traže, ali da će ga jako teško dovesti u svoje redove ove zime. To se može protumačiti kao dizanje cene, nije ni prvi, a ni poslednji put da predsednici daju ovakve izjave oko igrača koji su u žiži. Ako Bordo dobije novac koji želi, Malkom će verovatno spakovati kofere.

Pored Arsenala i Liverpula, ranije se pominjao i Mančester Junajted kao zainteresovani za ovog mladog igrača. Ali u svakom slučaju Tobdžije su na pol-poziciji.

Situaciju oko Malkoma, ali i ostale vruće priče ovog zimskog prelaznog roka pratite svakodnevno u našem blogu TRANSFERI UŽIVO gde vas iz minuta u minut obaveštavamo o najnovijim događajima na fudbalskoj transfer pijaci.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMalkomFrancuskaEvropaEngleskaBordo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara