""
""

Malešević već upisao Metalcu bodove protiv MZT-a

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.15. | 17:05

“MZT je direktan rival u borbi za opstanak. Očekujem dobru utakmicu u kojoj ćemo se mi pitati. Ključ je u dobroj odbrani i nadamo se pozitivnom ishodu“, zaključio je Jevtović

Utakmicom Metalac - MZT otvara se 15. runda ABA lige. Tim iz Valjeva u duel ulazi nakon poraza od Partizana, a ekipa iz Skoplja bila je bolja od Olimpije.

Izabrane vesti

Oba sastava imaju po pet pobeda i devet poraza, a košarkaš iz Valjeva Nikola Malešević za MOZZART Sport ističe da je subotnja utakmica jedna od ključnih u borbi za  opstanak.
”Učinićemo sve da dobijemo meč i da se polako izvučemo iz opasne zone. Spremni smo da ostvarimo još jednu pobedu, solidno igramo i polako podižemo formu“, kaže Malešević.

U redovima MZT-a ima bivših igrača Metalca koji će sigurno biti posebno motivisani.
”Da, u Skoplju su Nemanja Protić i Marko Ljubičić, naši bivši plejmejkeri, koji će imati ekstra motiv. Ipak, mi ćemo se boriti svih četrdeset minuta, biti koncentrisani i trijumf ne bi smeo da izostane“, rekao je na kraju Malešević.

Nikola Jevtović nije zaboravio poraz iz Skoplja, u prvom međusobnom duelu ova dva tima, i za naš portal kaže da će osveta biti slatka.
“MZT je direktan rival u borbi za opstanak. Očekujem dobru utakmicu u kojoj ćemo se mi pitati. Ključ je u dobroj odbrani i nadamo se pozitivnom ishodu“, zaključio je Jevtović.

U timu Metalca i dalje nema povređenog Đorđa Majstorovića, a utakmica sa MZT-om počinje u subotu od 17 sati.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaNikola MaleševićMetalac ValjevoJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara