""
""

Maksimović - sad ili nikad! Torino kupio Hrvata, domino efekat od VBA do Sampa

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.16. | 17:09

Bikovi doveli zamenu za Srbina

Nema više vremena za blefiranje i natezanje, situacija oko Nikole Maksimovića mora da se reši što pre. Torino je otvorio sve karte, vrata za transfer u Napoli su otvorena. Šire neko ikada pre.

Izabrane vesti

Na lekarske preglede u Torino je stigao hrvatski štoper Jozo Šimunović. Sve je dogovoreno oko kupovine hrvatskog štopera i on će do večeras biti predstavljen kao novi štoper Bikova. Samo da prođe preglede... Visina transfera iznosi 4.500.000 evra, a Seltik je već doveo Kostarikanca Gambou iz VBA kao zamenu. Šimunović potpisuje ugovor na četiri godine, a Torino je prihvatio ozbiljnu kocku s obzirom da je Hrvat jako sklon povredama.

To i definitivno znači da je Maksimović na izlaznim vratima. Šta reći o sapunici oko njegovog transfera u Napoli, a ne ponoviti se? Od prošlog leta traje ta čudesna priča. Štrajk srpskog štopera je samo dodatno razljutio Urbana Kaira i gazda Torina sada neće ni da čuje za ponudu manju od 30.000.000 evra.

Napoli je nudio 25.000.000, pa 28.000.000 evra uz bonuse, ali Bikovi su hteli samo čistu lovu. Sada je krenula nova priča. Ponuda je vraćena na 25.000.000 evra i bonuse, ali Napolitanci uz novac šalju i plejmejkera Mirka Valdifjorija kojeg Torino juri već nedeljama. U pitanju bi bila pozajmica s pravom otkupa za 4.000.000 evra. Čini se da je dogovor moguć. Menadžer Fali Ramadani već danima u Italiji završava brojne transfere, a Maksimovićev je jedan od najkomplikovanijih.

Očekivani dolazak Srbina u Napulj bi nastavio domino efekat štoperskih migracija koji je poečo Gamboinim odlaskom iz Vest Broma. Srbin bi iz Napolija „oterao“ Vlada Kirikeša koji je blizu selidbe u Sampdoriju.

Kucnuo je Maksimovićev čas... 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionTorinoŠkotskaSerija ASeltikSampdorijaPremijer ligaNikola MaksimovićNapolimeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016Kristijan GamboaJozo ŠimunovićItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara