""
""

Magija rabone: Niko na svetu to ne radi kao Erik Lamela! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.05.15. | 16:52

Argentinac iz Totenhema je jesenas dao veličanstven gol na ovaj način u igi Evrope, a danas je porotiv Sidneja umalo ponovio majstoriju

Etiketa supertalenta ga prati još otkako se kao tinejdžer pojavio u dresu River Plejta. Argentinski vezista Erik Lamela je pompezno došao u Evropu kada je Roma preslišala konkurenciju u borbi za njegov potpis, da bi potom kao veliko pojačanje otišao u Totenhem. Kao i mnogi južnoamerički majstori, nije se snašao na Ostrvu i tek zahvaljujući dolasku zemljaka Poketina na klupu je dobio pravu priliku.

Izabrane vesti

Lamelin talenat nikada nije bio sporan, ali čini se da nije iskoristio ni delić fudbalskog kapaciteta. Međutim, u jednoj stavi mu nema ravnog. U izvođenju jednog od najlepših fudbalskih poteza - rabone! Možda eventualno Rikardo Kavrežma.

Argentinac je jesenas u Ligi Evrope postigao spektakularan gol rabonom protiv Asterasa i sigurno će konkurisati za “Puškaš” nagradu koja se dodeljuje strelcu najlepšeg gola godine (iako ga je dao u jesen 2014, golovi koji se postignu posle septembra konkurišu za najlepši gol naredne godine).

Danas je argentinski majstor nešto slično ponovio protiv Sidneja u prijateljskom meču i prava je šteta što lopta nije završila u mreži.

Da nije reč o slučajnosti već čistom talentu i dugogodipšnjem vežbanju govori vam ovaj snimak Lamele iz dečačkih dana dok je igrao u Riveru. Majstor!

(VIDEO)


tagovi

rabonaPremijer ligaEvropaErik LamelaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara