"Bošković"
"Bošković"

Mađarice su ipak prejake...

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 19:55

Selektor Saša Bošković pokušavao je da pronađe dobitnu kombinaciju, ali mu nije išlo. Čak je i odmogao svom timu na deset minuta do kraja meča pri rezultatu 23:25 kada je zbog prigovora dobio "dva minuta" i time je stavio tačku na poraz naše reprezentacije

BoškovićReprezentativke Srbije poražene su u drugom meču na Svetskom prvenstvu u Danskoj. Ovoga puta bolje od njih su bile igračice koje igraju pod zastavom Mađarske, a konačan rezultat glasio je - 32:26 (18:16).

Tokom celog meča nije dobro izgledalo. Mađarice su diktirale tempo sve vreme, a greške u napadu, prodate lopte i slaba odbrana doveli su do toga da naše severne komšije vode na poluvremenu s dva razlike (18:16). Čak i kada su naše igračice prolazile kroz tvrdu odbranu Mađarske, čekali su ih raspoloženi golmani - Eva Kiš i Blanka Biro, dok je Tomori dominirala u napadu s 10 postignutih golova.

Izabrane vesti

Selektor Saša Bošković pokušavao je da pronađe dobitnu kombinaciju, ali mu nije išlo. Čak je i odmogao svom timu na deset minuta do kraja meča pri rezultatu 23:25 kada je zbog prigovora dobio "dva minuta" i time je stavio tačku na poraz naše reprezentacije.

Ako ništa, treba dodati da je Mađarska u prvom kolu savladala Tunis s 19 razlike, a i ovim trijumfom je pokazala da je izuzetno kvalitetna i kompaktna ekipa koja može daleko. Našim devojkama preostaje da skupe redove i odigraju što bolje mogu protiv objektivno slabijih timova Japana i Tunisa i izbore prolazak u osminu finala Svetskog šampionata. Ipak, pre toga, Srbija u utorak igra protiv domaćina Danske. Još jedan jako težak meč. 

Srbija je trenutno na jednom osvojenom bodu iz meča sa Crnom Gorom u prvom kolu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Printskrin)


tagovi

SrbijaSaša BoškovićrukometMađarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara