Ma, ovi neće izdržati ni 10 minuta!

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 09:09

"Ubon se predao u borbi za opstanak, očekujem pobedu mog Bangkok Glasa", kaže Mario Đurovski za TIP Novosti

Ako tražite utakmice za vezivanje s mundijalskim utakmicama, na pravom ste mestu. Protrčaćemo kroz sve manje i iole interesantne lige u potrazi za nekom dobrom kvotom. Jedna od njih svakako je tajlandska Premijer liga.

Pa, da vidimo kako stoje stvari...
"Drugo kolo nastavka prvenstvo mnogo je lakše za prognozu. To pravilo važi i za moj Bangkok Glas. Pregrmeli smo Buriram, najtežeg protivnika u ligi. Tesno smo izgubili, ali već sa Tai Navijem u novom meču pred svojim navijačima pobedu bismo morali da obezbedimo već u prvom delu meča", izjavio je Mario Đurovski za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Međutim, to nije sve. Nekadašnji vezista Vojvodine ima još nekoliko predloga.
"Fiksiram i prelaz Muangtonga sa Air Forsom, koji je slabiji za klasu i sigurno ni prvih deset minuta neće moći da izdrži, a da ne primi gol."

Za kraj da podsetimo na Mariov savet od pre nekoliko nedelja - samo protiv Ubona.
"Ubon se predao u borbi za opstanak. Obistinila se moja pretpostavka na terenu Pračuapa koji je savladao davljenika sa 2:1. Verujem da će opuštanje Ubona kazniti i Nakhon, tim našeg Miloša Joksića. Gosti su akteri jedinog remija u prošlom kolu tajlandske lige. Sada očekujem da s eizdignu i pronađu bar jednu rupu u odbrani domaćina čiji teren manjih dimenzija često zna da bude problem", zaključio je nekadašnji vezista Vojvodine za TIP Novosti.

Evo kako izgleda njegov tiket...

TAJLAND 1 - 19. KOLO

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

Tajland 1Mario Đurovskisportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara