"Danski mediji puni tekstova o Emilu Nilsenu"
"Danski mediji puni tekstova o Emilu Nilsenu"

Ma kakav Ibra, kakvi bakrači – Emil Nilsen melje?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.11.13. | 13:31

Udarna igla danskog Roskildea ima 19 godina i nestvaran učinak od 15 golova na poslednjih pet utakmica!

Danski mediji puni tekstova o Emilu NilsenuDani radosti u danskom trećeligašu Roskildeu. Klub je na dobrom putu da izbori plasman u viši rang, a navijači konačno imaju kome da se dive. Reč je o 19-godišnjem Emilu Nilsenu, koji iz vikenda u vikend teroriše rivale.

Vunderkid Roskildea je, naime, na 13 utakmica u ovoj sezoni postigao sjajnih 16 golova, ali njegov učinak u poslednjih pet mečeva je, pa, nestvaran!

Izabrane vesti

Krenulo je sa dva gola protiv Nikobiga, pa još tri u okršaju sa Nordvestom, četiri komada uvalio je Fremu, dva Egedalu i za kraj još četiri u demoliranju Fremad Amagera.

Ukupno 15 golova na pet utakmica!
"Stvarno divlja serija. Trudim se da ne razmišljam o tome, ali je cela situacija pomalo luda. Odjednom me zovu novinari, piše se o meni. Smešno", skroman je Nilsen.
"Ono što mene lično posebno raduje je što sam golove davao iz različitih situacija. Glavom, iz kaznenog prostora, van kaznenog prostora... Lepo je kad ti ono što radiš na treningu uspeva i na utakmicama".

I pre no što navijači šaljivo zavape sa pozivima njihovim omiljenim klubovima da "reaguju" da istaknemo i da Nilsen ima ugovor sa Roskildeom do 2015. godine. I veliku želju da za početak povede Roskilde do promocije u viši rang takmičenja.
"Možda ću otići na leto, ali ne želim da prođem kao jedan od mnogih Danaca koji su otišli preko i posle 10 godina se vratili u neki mali klub. Želim da idem korak po korak", oprezan je Nilsen.

(FOTO: Screenshot, bold.dok)


tagovi

DanskaEmil NilsenEvropameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara