""
""

M’bokani: Potpisaću za Dinamo Kijev

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.13. | 15:33

Kongoanac najavio da će pojačati ukrajinsku ekipu kad se vrati iz domovine

Snažni napadač Anderlehta Diumersi M’Bokani izjavio je da želi da pređe u redove kijevskog Dinama, i da će to najverovatnije i uraditi kada se vrati sa utakmice koju njegov Kongo igra protiv Kameruna sledeće nedelje.
"Nisam ništa potpisao u Kijevu ali hoću kada se vratim iz Konga. Potrebno je da se klubovi dogovore, nadam se da će se to i desiti jer stvarno želim da odem u Kijev. To je ambiciozan klub koji će igrati Ligu šampiona u sledećim godinama. Tamo ću imati i odličnog trenera-bivšeg osvajača Zlatne lopte Olega Blohina", izjavio je M’Bokani.

Jedan od najbitnijih uslova koji je Kongoanac tražio i dobio od čelnika Dinama je da mu dozvole da kad god poželi ode na grob svog sina koji je sahranjen u Briselu.

Izabrane vesti

Delegacija ukrajinskog tima će ove nedelje otići u Brisel kako bi se ugovorio ovaj transfer, a direktor Anderlehta Herman van Holsbek je prilično jasan povodom toga kako će se ovi pregovori odvijati.
"Ako je njihova ponuda manja za 30-40% od naše cene onda nećemo prodati igrača. Prošli put je bilo velike razlike između ponuđene i željene sume. Osim ako klub ne ponudi pravu cifru Diumersi neće napustiti Anderleht", rekao je Van Holsbek.

Prvak Belgije će ovog leta ostati bez velikog broja bitnih igrača jer će ih napustiti i Milan Lane Jovanović, Oleksandr Jakovenko i Lukas Bilja.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action images)


tagovi

AnderlehtBelgijaDiumersi MbokaniEvropaŽupiler Pro ligaUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara