""
""

Lusio odgovorio na prozivke: Materaci je nevaspitan i ljubomoran

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.02.14. | 21:16

Brazilac se oglasio posle komentara nekadašnjeg saigrača i podsetio na neke detalje iz mandata u Interu

Nedavno je Marko Materaci ničim izazvan komentarisao nekadašnjeg saigrača iz Intera, brazilskog asa Lusija. Materaci je rekao da bi Lusio trebalo da prekine karijeru jer ne valja kada igrači ne znaju kada je dosta i otkrio da je Murinjo jednom prilikom rekao Lusiju „da će ga ubiti“ ako ga opet vidi da krene u slolom na protivničku polovinu sa loptom, što je bila jedna od krakateristika bivšeg brazilskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Lusio danas ima 35 godina i igra za Palmeiras, a na komentare bivšeg siagrača je odgovorio podjednako zanimljivo.
„Teško mi je da pričam o Materaciju, Kada sam 2009. došao u Inter zatekao sam ga u ekipi, a sećam se da je poslednji put igrao dobar fudbal 2006. godine. Možda ga je zabolelo to što Inter pre mog dolaska nije mogao da prođe osminu finala Lige šampiona, a u mojoj prvoj sezoni smo je osvojili“, istakao je Lusio.

O odnosu sa Murinjom, Lusio je rekao:
„Uvek sam imao sjajnu saradnju sa Murinjom. Jednom prilikom je rekao da ako bi morao da ide u rat i izabere jednu osobu da ide sa njim - onda bi izabrao mene. Ta njegova izjava me učinila veoma ponosnim i srećnim. Materaci je potištena osoba, a na terenu je znao da bude jako nevaspitan i prljav. Svojim ušima sam čuo kada je na utakmici govorio kako bi trebalo da povredimo jednog protivničkog igrača.“

Materaci je do dolaska Lusija bio standardan u prvoj postavi Intera, ali je posle prelaska Lusija u Inter, Murinjo forsirao štoperski tandem SamuelLusio i sa njima osvojio triplu krunu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoSerija Amarko materacilusioItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara