"Ovako izgleda stan jednog srpskog fudbalera"
"Ovako izgleda stan jednog srpskog fudbalera"

„Luksuzni“ život fudbalskog profesionlaca u Srbiji (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.15. | 15:03

Novi stan koji su Jagodinci ponudili jednom od četvorice fudbalera izbačenih na ulicu daleko je od pristojnog

Ovako izgleda stan jednog srpskog fudbalera

Fudbaleri Jagodine Mladen Popović, Frensis Kjereme, Aleksandar Stojimirović i kapiten Aleksandar Filipović ostali su pre nekoliko dana bez krova nad glavom, jer taj klub nije platio kiriju za stanove, pa su ih stanodavci izbacili na ulicu. 

Izabrane vesti

Predsednik Jagodine Goran Milanović požalio se medijima kako klub nije u stanju da ispuni preuzete obaveze jer im Crvena zvezda nije isplatila 30 odsto od transfera Predraga Rajkovića u Izrael, ali i napomenuo da je problem sa raseljenim igračima rešen i da su oštećeni fudbaleri preseljeni u druge stanove.

Međutim, prema informacijama objavljenim na Fejsbuk profilu Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, ti stanovi, ili barem jedan od njih, koji je ponuđen jednom od četvorice fudbalera koji ima porodicu, nisu dostojni života profesionalnog fudbalera, što se i vidi na fotografijama.
„Ponižavajuće, u zatvoru imaju bolje uslove za život“, napisali su iz Sindikata fudbalera, a mi moramo da se složimo da ni malo nije prijatno biti danas fudbaler u Srbiji.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost)


tagovi

SuperligaSrbijasindikat profesionalnih fudbalera nezavisnostMladen PopovićJagodinaAleksandar StojimirovićAleksandar Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara