""
""

Luka Jović ponovo cepa mreže! I to pred očima direktora Benfike

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.16. | 14:09

Srpski napadač predvodio drugi tim Orlova do pobede nad Santa Klarom – 3:1

„Igra za drugi tim Benfike i pokaži da si spreman za najjaču ekipu“, ovu poruku poslali su Luki Joviću ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri. I čini se da su pogodili. Nekadašnji vunderkind Crvene zvezde propustio je ozbiljnu priliku da se nametne treneru Orlova Rui Vitoriju u periodu kada su Mitroglu  i Žonas bili povrđeni. Baš tada Luka Jović je rasekao nožni palac i umesto na travu Luža morao je na bolovanje.

Međutim, današnja partija protiv Santa Klare za drugi tim Benfike možda je nagoveštaj da bi talentovani napadač težim putem mogao da se izbori za minutažu u prvoj ekipi.

Izabrane vesti

Srbin je predvodio napad Benfike B u duelu sa Santa Klarom i prema mnogim ocenama bio jedan od najzapaženijih igrača na terenu.

Gosti su poveli, ali su mladići iz drugog tima Benfike u nastavku meča izdominirali. Raspoložen je bio Luka Jović i u karakterističnom stilu doneo izjednačenje Orlovima. Igrala se sudijska nadoknada prvog poluvremena kada je centrirao Žoa Karavaljo, a Luka Jović zaplivao kroz vazduh i udarcem glavom doneo izjednačenje.

Utakmici u sportskom centru Benfike prisustvovao je i jedan od direktora Orlova Nunjo Gomeš. Mogao je mnogo toga da vidi, a Jović je propustio priliku da u 53.minutu donese vođstvo Benfiki. Šutirao je pored gola. Ipak, do kraja meče Benfika je izdominirala i stigla do zaslužene pobede koja joj je donela treće mesto u drugoj ligi Portugala.

Ivan Šaponjić nije bio u protokolu za ovaj meč.


tagovi

SrbijaPortugalLuka JovićEvropaBenfika BBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara