"Ešli Jang slavi gol"
"Ešli Jang slavi gol"

Luj van Gal je kralj! Mančester šamara redom, ni Real se nije provukao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.08.14. | 00:00

Đavoli se plasirali u finale turnira u SAD još jednom impresivnom pobedom, ovoga puta nad šampionom Evrope (3:1)

Ešli Jang slavi gol

Sklanjajte se s puta, tutnji Mančester junajted! Predvođen novim šefom struke, Lujom van Galom, engleski velikan ruši sve pred sobom, nebitno da li je reč o Los Anđeles Galaksiju (prijateljski meč) ili velikanima poput Rome, Intera, čak i Real Madrida! Crveni đavoli su u poslednjem kolu Grupe A razbili kraljevski klub i preko zvaničnog prvaka Evrope (3:1) zakoračili u veliko finale Internacionalnog kupa šampiona, gde će igrati sa Liverpulom.

Izabrane vesti

Au, kakav će to tek sudar da bude! Najveći klubovi Engleske na američkom tlu boriće se za prvi trofej u sezoni i bez obzira što taj pehar nema nikakvu važnost osim prestiža jasno je da ćemo u završnoj borbi u Majamiju 4. avgusta gledati - spektakl.

Bejl postiže gol iz penalaA i ova utakmica je to bila. Pred skoro 110.000 gledalaca u Mičigenu, Mančester je furioznom igrom u prvom delu očitao lekciju ekipi Karla Anćelotija, a najzaslužnjiji za četvrti vezani trijumf u pripremnom period tima sa Old Traforda je Ešli Jang. Često kritikovani i još u crvenom dresu nedokazani, nekadašnji krilni napadač Aston Vile postigao je dva gola i tako bacio na kolena ekipu Reala koja je igrala u izuzetno jakom sastavu sa Kasiljasom, Ramosom, Pepeom, Bejlom, Iskom, a od 74. minuta i Kristijanom Ronaldom.

No, sve što je tako jak Real uspeo da uradi je period od 15 minuta dobre igre početkom drugog poluvremena, kad je stvarao prilike, ali ih i promašivao, pa je kazna stigla u vidu gola Ćićarita Ernandeza za potvrdu letnje renesanse Mančester junajteda.

MANČESTER JUNAJTED - REAL MADRID 3:1 (2:1)
/Jang 21, 37, Ćićarito 80 – Bejl 27pen/

MANČESTER JUNAJTED: De Hea, Kin, Džons, Evans (Bleket), Valencia (Lingard), Jang (Šo), Flečer, Erera (Kleverli), Mata (Kagava), Runi (Ćićarito), Velbek (Zaha).

REAL: Kasiljas, Karvahal, Pepe, Ramos, Arbeloa (Ronaldo), Ćabi Alonso (Raul de Tomas), Modrić, Isko, Iljaramendi, Naćo.

------------------------------------------------------------------------------------

Tabela Grupe A: Mančester junajted 8, Inter 6, Roma 3, Real Madrid 1 bod.

(FOTO: Action images)


tagovi

Real MadridŠpanijaPrimeraPremijer ligaICCEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara