Ludnica u Turskoj poslednjeg dana prelaznog roka! Trabzon „ubio“ Bešiktaš, a onda i Galatu, pobednik je Bursa

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.08.18. | 23:10

Fener završio svoje...

Mnogo bi bilo! Fenerbahče, pa Galatasaraj, pa rehabilitacija u Trabzonu koji mrzi sve što dolazi iz Istanbula, pa da bi onda otišao u Bešiktaš... Pa gde ćeš čoveče?

Stopiran je transfer Buraka Jilmaza u Bešiktaš! Iz kojeg razloga, još se ne zna. Uglavnom, igrač je dogovorio transfer iz Trabzona u Bešiktaš, ali je na kraju sve propalo. Burak Jilmaz bi bio prvi igrač posle legendadnog maestra Sergena Jalčina koji bi igrao za četiri najveća turska kluba, ali je na kraju propao njegov transfer u Bešiktaš. Klub se oglasio sa porukom da nikakvu ponudu nije razmatrao, Burak se pravio lud da nikakvih pregovora nije bilo. A bilo je... I bili su pri kraju.  

Izabrane vesti

Burakov propali transfer u Bešiktaš je pokvario još jedan veliki transfer. Galatasaraj je imao dogovor sa Bešiktaševim golgeterom Vagnerom Lavom, iskusni Brazilac je sve dogovorio za drugu transfer bombu večeri u Turskoj, ali je i ona deaktivirana kada je propao posao sa Burakom.

Ali je zato Fener aktivirao svoju bombu - Jasin Benzija! Alžirac rođen u Francuskoj je pre pet godina najavljen kao novi Karim Benzema, igrao je ono finale EP omladinaca protiv Srbije u Litvaniji i čekala ga je velika karijera... Ali glava luda je sve poremetila. Ipak, uspeo je da oživi karijeru i večeras je iz Lila prešao u Fener na pozajmicu s pravom otkupa ugovora. Pored njega, kupili su za 4.500.000 evra i brazilskog vezistu Žailsona iz Gremija za 4.000.000 evra. kao i Tolgu Čigerčija koji je prethodno raskinuo ugovor sa Galatasarejem.

Međutim, i pored tri istanbulska velikana, pobednik poslednjeg dana prelaznog roka u Truskoj je Bursa. Popularni Krokodili su mirovali u većem delu prelaznog roka, a onda su poludeli u poslednja 24 časa. Doveli su Kamila Grosickog iz Hala i Dijafru Sakoa iz Rena na pozajmicu, a u poslednji minutima se očekuje i transfer portugalskog štopera Edaga Jea iz Lila. 


tagovi

Burak JilmazJasin BenzijaKamil GrosickiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara