""
""

LUDILO U NBA DERBIJU: Seltiksi tukli šampiona posle dva produžetka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.13. | 00:18

Boston slavio protiv Majamija rezultatom 100:98! Blistali veterani Garnet i Pirs

Kakav derbi u NBA ligi! Posle dva produžetka i vrlo interesantne završnice Boston je savladao Majami rezultatom 100:98 i naneo šampiona 13 poraz u sezoni.

Seltiksi na manje od minut pre kraja četvrte deonice imali lepu prednost od četiri poena, međutim, Majami je preko Reja Alena i Džejmsa stigao do produžetka. Ovaj poslednji ubacio je trojku za poravnanje, a u preostalom vremenu domaćin nije uspeo da organizuje kvalitetan napad.

Izabrane vesti

Šampion je bio bolji na startu prvog produžetka, ali su Seltiksi uspeli da se vrate u meč kada je bilo najpotrebnije i izbore dodatne minute, u kojima su pre svih zahvaljujući veteranu Polu Pirsu stigli do zaslužene pobede, 21. u sezoni. Ni Majami nije bio bez šanse, imao je poslednji šut, ali Batije nije pogodio iz vrlo teške pozicije.

Pobednike je predvodio sjajni Kevin Garnet sa 24 poena, 11 skokova i četiri dodavanja. Pirs je zabeležio tripl-dabl, ubacio je 17 koševa, uhvatio 13 lopti i asistirao deset puta.

Najbolji kod gostiju bio je Džejms, ali njegovih 36 poena i 13 skokova nisu pomogli Majamiju. Alen je upisao 21 koš, a Kris Boš još 16, uz isto toliko skokova.

Pogledajte skraćeni snimak meča:

(foto: Action Images)


tagovi

Karsten RotenbahNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara