"Maradona i Murinjo"
"Maradona i Murinjo"

LUDILO U NAJAVI: Maradona kandidat za klupu Totenhema?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.12.13. | 13:28

Nekada najbolji igrač sveta, koji je u trenerskoj karijeri ređao samo neuspehe, stiže u Premijer ligu

Maradona i Murinjo

Zvuči suludo, ali kada u priču uključite matematiku i izračunate koliko bi marketinški profitirale i jedna i druga strana, doći ćete do zaključka da nije toliko nemoguće da Dijego Maradona dobije posao u Totenhemu, i to kao menadžer!

Izabrane vesti

Pored svih superzvezda i ogromne količine neizvesnosti na skoro svakom meču, Premijer ligu atraktivnijom može da učini malo ljudi na svetu. A El Pibe je jedan od njih, i to je verovatno razlog što na Vajt Hart Lejnu razmišljaju o takvom rešenju, s obzirom na to da legendarni Argentinac nije pokazao da ima dara za trenerski posao.

Nekoliko britanskih medija danas je objavilo informaciju da prvi čovek Pevaca Danijel Levi planira da dovede Maradonu, s obzirom na to da nije zadovoljan rezultatima ekipa, kao i da se njegov odnos s aktuelnim menadžerom, Portugalcem Andreom Vilas-Boašom, značajno pokvario.

Kakav bi bum izazvao dolazak kontroverznog Argentinca među trenerske aždaje u Premijer ligi nije potrebno ni najavljivati, međutim, osnovno pitanje je koliko bi takav potez bio poguban po rezultate Totenhema. Naime, Maradona je, ne računajući izlete u trenerske vode u nižim ligama u domovini 1994. i 1995. još za vreme igračke karijere, dosad radio u reprezentaciji Argentine (vodio je Gaučose na Mundijalu 2010) i u Al Vaslu iz Dubaija, koji je napustio prošle godine. Ostali su zapamćeni, naravno, skandali koje je pravio, a ne rezultati koje (ni)je postizao.

Ostaje da vidimo da li je Totenhem zaista spreman na ovaj hazarderski potez. Bilo bi zanimljivo, to je sigurno.

(Foto: Action Images) 


tagovi

Andre Vilas-BoašDijego MaradonaEngleskaEvropaMaradonaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara