"Mario Đurovski"
"Mario Đurovski"

Ludi genijalac: Kad je frka, dajte slobodnjak Mariju Đurovskom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 16:13

Makedonski vezista doneo pobedu Bangkoku u nadoknadi vremena

Mario Đurovski

Makedonski vezista Mario Đurovski glavna je tema na Tajlandu, nakon što je u 25. kolu tamošnje Premijer lige doneo pobedu Bangkok Junajtedu nad Ratadžburijem (2:1) golom iz slobodnjaka u 93. minutu. Da to nije bilo sve od ekscentričnog igrača sredine terena, moglo se videti u nastavku kada je nakon što je zatresao mrežu protivnika, skinuo dres i otrčao na suprotnu stranu terena kako bi šepajući proslavio svoje remek-delo.

Izabrane vesti

Zadovoljan pobedom, ali i lucidnošću makedonskog plejmejkera u tako bitnom momentu bio je i trener Bangkoka Aleksandre Polking.
"Kada su dosudili slobodan udarac, rekao sam svima na klupi da će Đurovski postići pogodak, ako šutne u golmanov ugao. Umesto toga, on je poslao loptu na suprotnu stranu. On je genije i malo je lud, ali to je ono što upravo krasi lucidne igrače. Zadovoljstvo je što je jedan od takvih baš u mom timu", uzbuđeno je poručio Polking.

Svoje remek-delo prokomentarisao je i Đurovski, objasnivši zbog čega je proslavio gol na tako neobičan način.
"Ne postoji bolji osećaj za veznog igrača, nego kad postigne pogodak iz slobodnog udarca. Kao i uvek, postoji pritisak u takvim trenucima, ali morate znati kako sa njim da se nosite. Proslava je posledica toga što je gol došao u 93. minutu. Bio sam toliko srećan što smo trijumfovali da sam jednostavno morao da se našalim sa celom situacijom", izjavio je Đurovski.

FOTO: (YouTube printscreen)


tagovi

TajlandSrbijameđunarodni fudbalMario Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara