""
""

Loš fudbal, pet golova: Real igrao poluvreme, Azar samo završnicu - 3:2 pred 105.000 ljudi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.16. | 22:59

Prva pobeda kraljevksog kluba na Internacionalnom kupu šampiona, Konta čeka veliki posao u Čelsiju

Nema Kristijana Ronalda, nema Gereta Bejla (odmor), nema Karima Benzeme (klupa), nema ni problema. Tu je Marselo, da pokaže kako tako veliki klub kao što je Real Madrid ne mora da brine za efikasnost makar izostao napadački trozubac. Brazilski levi bek izrastao je u centralnu figuru meča u Mičigenu, gde je pred 105.276 navijača prvak Evrope gromotivom igrom u prvom poluvremenu počistio sa terena Čelsi i ostavrio prvu pobedu u ovogodišnjem Internacionalnom kupu šampiona - 3:1.

Marselo je dao dva gola i upisao jednu asistenciju za pogodak Marijana Dijaza, 23-godišnjeg Kostarikanca, koji je na početku susreta igrao u paru sa Alvarom Moratom. U generalno nekvalitetnoj utakmici, bio je to pravi blic-krig ekipe Zinedina Zidana nad njegovim nekadašnjim saigračem iz Juventusa, Antoniom Konteom, pred kojim je, ako je suditi na osnovu američke turneje, ogroman posao da posloži kockice među Plavcima.

Izabrane vesti

Večeras im nije išlo ne zato što je Realova igra bila Bog zna kako doterana, već što njegovi momci (Nemanja Matić igrao 90 minuta, Branislav Ivanović sedeo na klupi) ništa vredno pomena nisu napravili, sve do finiša u kome je rezervista Eden Azar postigao dva gola na identičan način, dovoljno da ublaži poraz, a Miši Batšuaji se obrukao prokockavši šansu pre drugog gola njegovog saigrača da i on poentira.

Za Čelsi je večeras debitovao Engolo Kante, bivši vezista Lestera, međutim, biće i njemu potrebno malo vremena da se privikne na zahteve velikog kluba, dok Zinedin Zidan može da bude prezadovoljan što je povratnik sa pozajmice iz Espanjola, Marko Asensio upisao dve asistencije.

------------------------------------------------

Real Madrid - Čelsi 3:2 (3:0)
/Marselo 18, 25,  M. Dijaz 37 - Azar 80, 90+1/

Real Madrid: Kasilja - Karvahal, Varan, Načo, Marselo - Kazemiro, Kovačić, Asensio, Lukas - M. Dijaz, Morata. Igrali su još: Danilo, Markos Ljorente, Ruben Janez, Linhart, Fernandez, Febas, Edegard, S. Dijaz, Tohero, Ahraf.

Čelsi: Begovic - Ajna, Kejhil, Teri, Aspilikueta - Oskar, Matić - Vilijan, Traore, Loftus Čik - Pedro. Igrali su još: Kvadrado, Čaloba, Kurtoa, Batšuaji, Azar, Mozes.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaMarseloInternacionalni kup šampionaEvropaEngleskaEden AzarČelsiAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara