"Lorenco bi sam da se voza"
"Lorenco bi sam da se voza"

Lorenco: Doktor i Vinjales su se slizali i rade za specijalističku ordinaciju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.16. | 09:57

„Horhe Lorenco nema pravo da priča, pošto svi znamo da već uveliko šuruje sa Janoneom“, oštar je start Vinjalesa na Lorencove insinuacije upućene na njegovu i Rosijevu adresu

Lorenco bi sam da se vozaU Moto GP šampionatu se zahzktavaju tenzije među vozačima, i atmosferu uoči VN Italije dovode do usijanja! Kakvih će posledica od svega toga biti danas u 14 časova na stazi Muđelo ostaje da vidimo. Ovoga puta Horhe Lorenco je udario na sjajnog Meverika Vinjalesa, koji je budući kolega Valentina Rosija u boksu Jamahe. Vinjales je da podsetimo na jučerašnjim kvalifikacijama izuzetnim zalaganjem izborio tu čast da statuje iz prvog startnog reda uz Doktora koji je i glavni favorit trke. To je očigledno iznerviralo Španca koji smatra da je glavni Vinjalesov zadatak čuvanje leđa Rosiju.

MOZZART KVOTE ZA VN ITALIJE MOŽETE VIDETI OVDE

Izabrane vesti

„Doktor i Vinjales već na neki kačin rade zajedno. To je možda „slučajno“, ali se radi o koincidenciji koja se ponavlja već pet ili šest puta. Kada ste na stazi, logično je da pratite druge vozače, posebno novajlije. Kada pratim Vinjalesa, onda pokušavam da shvatim koja je to njegova filozofija vožnje, a onda shvatam da on, kao ni Janone ne „zatvaraju gas“! Kada se on nađe iza vas, onda morate da radite isto što ubija svaku taktiku, pa moramo da pokušavamo da izlazak iz boksa tempiramo tako da na stazi ima što manje takvih vozača. Ipak mislim da Vinjales nije bio naročito srećam što sam mu bio za petama. Da nisam, on je mogao da uzme i pol poziciju“, tvrdi Lorenco, i direktno baca rukavicu u lice Meveriku Vinjalesu, koji će se već naredne sezone naći u istom boksu za Valentinom Rosijem.
„Horhe Lorenco nema pravo da priča, pošto svi znamo da već uveliko šuruje sa Janoneom, koji je svoje vreme postavio prateći ga. Eto, a Rosi mi je praktično oteo pol poziciju, ali je priznajem odradio sjajan posao na Muđelu“, Vinjalesov je oštar komentar na Lorencove reči upućene na negovu adresu, ali i u pravcu Valentina Rosija.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpMeverik VinjalesHorhe LorencoAndrea Janone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara